ZATERDAG 25 MEI 2019: BENTELO A1 SCHRIJFT HISTORIE

ZATERDAG 25 MEI 2019: BENTELO A1 SCHRIJFT HISTORIE

Na weken er naar toe hebben geleefd, stond dan eindelijk afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen FC Eibergen A1 op het programma op Sportpark de Pol. In dit rechtstreekse duel stond het kampioenschap van de 1e klasse op het spel. Eibergen kwam met vele toeschouwers Sportpark de Pol betreden, om 3 punten en daarmee het kampioenschap naar Eibergen mee te nemen. Bentelo had genoeg aan een gelijkspel.

De wedstrijd begon stroef. Beide teams hadden last van de zenuwen. Dit leidde tot een evenwichtige  1e helft met weinig mogelijkheden voor beide doelen. Ruststand 0-0.

De 2e helft kwam de druk bij Eibergen te liggen. Ze wisten vooraf dat ze minimaal 1x moesten scoren om kans te maken op het kampioenschap. Eibergen ging aanvallender spelen en wijzigden hun formatie. Hierdoor ging Bentelo steeds meer en meer verdedigen.  Het bleef tot de allerlaatste minuut, diep in de blessuretijd spannend, maar Bentelo wist de 0 te houden! Na het fluitsignaal barstte het feest los. De spelers waren groot feest aan het vieren, terwijl FC Eibergen van het veld of drupte. Nog nooit is een A-team van Bentelo kampioen geworden in de 1e klasse!

Supporters bedankt voor jullie steun dit seizoen. We zien jullie graag volgend seizoen weer terug!

,
Aanmelden nieuwe jeugdleden

01 jul

Aanmelden nieuwe jeugdleden

Door Marco van den Ham

Aanmelden nieuwe jeugdleden Jongens & Meisjes uit…

Onmisbaar: De vrijdagmorgenploeg!

28 jun

Onmisbaar: De vrijdagmorgenploeg!

Door Thijs Nijland | Tags Senioren

Ons sportcomplex “de Pol” ligt er strak bij. Zo werden…

Onze sponsoren