Diepenheim 1 - Bentelo 1 - 4 - 1

Donderdag 22 september om 8 uur ‘s avonds begon de competitie voor Bentelo. Na een redelijke voorbereiding waarin Bentelo niet veel won. Ondanks dat speelde Bentelo wel een aantal goede wedstrijden, tegen voornamelijk tegenstanders uit de 3e klasse.
De eerste competitiewedstrijd zal meteen een lastige worden, uit naar Diepenheim. Diepenheim is vorig seizoen gedegradeerd uit de 4e klasse. Diepenheim begon een stuk beter aan de wedstrijd dan Bentelo. Bentelo was in de beginfase dan ook heel onrustig wat tot een aantal kansen van Diepenheim leidde.

Diepenheim liet Bentelo voetballen en wachtte het juiste moment af om Bentelo via de omschakeling pijn te doen, dit lukte goed Bentelo wist er niet onderuit te komen. Ook was Diepenheim zeer gevaarlijk uit standaard situaties iets wat Bentelo wist voor de wedstrijd maar alsnog gaf Bentelo te veel vrije trappen en corners weg.
Wat na een half uur ook resulteerde tot de 1-0 van Diepenheim. Na een vrije trap viel de bal voor de voeten van de spits die rustig kon afwerken. Na de 1-0 kwam Bentelo iets beter in de wedstrijd Diepenheim werd niet echt meer gevaarlijk en Bentelo begon aan de bal iets beter te worden. Vlak voor rust wist Brent Schutte dan ook de 1-1 te maken na een foutje achterin bij Diepenheim.

Na de rust werd Bentelo direct gevaarlijk na een goede aanval kreeg Ties Schutte de bal net niet langs de keeper. Vlak daarna maakte Diepenheim de 2-1 na een goede actie van de linksback
die na een rush van eigen helft de bal goed terug gaf op de rand van de 16 waar een middenvelder van Diepenheim stond om af te ronden. Na de 2-1 was Bentelo het helemaal kwijt en is er geen moment meer gevoetbald.
5 minuten na de 2-1 viel ook de 3-1 uit een standaardsituatie. En 10 minuten later viel de 4-1 uit een goed uitgevoerde counter van Diepenheim. Einduitslag was dan ook 4-1 een terechte uitslag.
Volgende week kan Bentelo zich herstellen thuis tegen Buurse om 14:00 op sportpark de Pol.

Dion Bunte

,
BNB Bokaal prooi voor Bentelo 5!

19 sep

BNB Bokaal prooi voor Bentelo 5!

Door Thijs Nijland | Tags Senioren

Afgelopen zondag stond de laatste speelronde van de…

SPELER VAN DE WEEK

18 sep

SPELER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Onze sponsoren