Spelers van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen EMOS 1 zijn Cas Apeldoorn (links) en Jesse Borre “spelers van de week”.
We wensen Cas en Jesse zondag heel veel plezier toe en V.V. Bentelo 1 heel veel succes.

Ik ben cas apeldoorn .
ik ben 9 jaar . ik ben een drieling met tom en rens en ik heb een broer thijs en een zus marit .
mijn hobbys zijn scouting , kickboxen en voetbal . ik speel in j011-4 ik ben verdediger . mijn favoriete speler is erwin onze trainer .
ik zit in groep 5 ik heb een lerares . ik eet het liefste patat . mijn lievelings dier is een uil .
het leukste wat ik ooit heb gedaan is naar het klimbos

Hoi allemaal! Ik ben Jesse Borre en ik ben 9 jaar.
Ik zit op de OLVrouweschool en daar heb ik veel vrienden. Ik heb 2 broers en een zus.
Mijn twee broers zitten op voetbal en ik ook. Mijn lievelingsclub is FC Twente . Mijn zus zit op volleybal. Ik heb ook een vader en moeder hun  beroep is melkveehouder. We hebben ook een hond zijn naam is Borrie.
Hij is heel erg lief en zijn  hobby is koeien omdrijven en na de tijd in de beek zwemmen.

Nieuwjaarsbijeenkomst 2018

Nieuwjaarsbijeenkomst 2018

Foto's Nieuwjaarsbijeenkomst 2018

Contractverlenging Robert Surink bij Bentelo 2