VV Bentelo - Rietmolen

 

Zondag 16 April speelde Bentelo thuis tegen Rietmolen op de 'Super Sunday' in Bentelo. Na een reeks van 3 matige wedstrijden van Bentelo was het tijd om zich te revancheren en de druk op Hengelo te houden.
 
Bentelo begon goed aan de wedstrijd en bleef ondanks het hoge druk zetten van Rietmolen goed voetballen. Dit leidde in de beginfase nog niet echt tot 100% kansen, maar Bentelo bleef geduldig en wist dat als het zo bleef spelen deze kansen wel kwamen. In minuut 25 was het dan ook raak Teun Hoff kon tegen een teruggetrokken bal aanlopen en zo de 1-0 voor Bentelo maken. 1-0 Bentelo Teun Hoff. Tot de rust bleef Bentelo goed voetballen het ontbrak alleen net aan de goede eindpass waardoor de score niet verder opliep.
 
Na de rust zette Bentelo het spel van de eerste helft door en wist dan ook snel de 2-0 te maken. Niels Rikkert werd aan de rechterkant diep gestuurd die vervolgens de bal voorgaf op Brent Schutte die bij de 2e paal de bal kon binnenschieten. 2-0 Bentelo Brent Schutte. Bentelo bleef goed voetballen en gaf de 2e helft weinig tot geen kansen weg. De eindstand van de wedstrijd was dan ook 2-0 voor Bentelo. Het enige wat de thuisploeg zichzelf kan verwijten is dat het de score niet verder heeft uitgebouwd, maar na een aantal wedstrijden waarin het minder liep lijkt Bentelo de smaak weer te pakken te hebben en zal het er alles aan doen de druk hoog te houden op de koploper.
 
Volgende week zal Bentelo uit spelen bij TVV. Graag zien we jullie allen dan.

 

Bekijk hier de foto's.

,
voetbalschoenen van Toon Katier

21 feb

voetbalschoenen van Toon Katier

Door Marco van den Ham

De kleinste jeugd van V.V. Bentelo krijgt voor de 4e…

SPELER VAN DE WEEK

21 feb

SPELER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Onze sponsoren