VV Bentelo - Langeveen

Zondag 19 maart stond de thuiswedstrijd tegen Langeveen op het programma. De aftrap was om 14:00 uur op Sportpark de Pol.

Meteen na de aftrap werd al duidelijk waarvoor Langeveen gekomen was, de tegenstander zakte namelijk extreem in met de hoop om in de omschakeling een enkele keer gevaarlijk te worden. Bentelo mocht de bal hebben en proberen door de muur van Langeveen heen te komen. Bentelo was de eerste 20 minuten een beetje ongeduldig en creëerde nog geen 100% kansen. Later wist Bentelo gevaarlijker te worden door de bal achter de laatste lijn van Langeveen te krijgen. In minuut 22 wist centrale verdediger Dion Bunte met een bal over de verdediging Brent Schutte 1 op 1 te zetten die de 1-0 voor zijn rekening nam. 1-0 Bentelo Brent Schutte. Een kleine 10 minuten wist Niels Rikkert de bal na druk zetten bij thom Waanders te krijgen die de bal klaar legde voor Brent die ook de 2-0 kon binnenschieten. 2-o Bentelo Brent Schutte.

Aan het begin van de 2e helft wist Niels Rikkert al na 1 minuut te scoren dankzij een te korte terugspeel bal in de verdediging van Langeveen. 3-0 Niels Rikkert. Langeveen ging wat meer de aanval zoeken de rest van de 2e helft, maar wist ondanks dat niet gevaarlijk te worden. Als Bentelo iets nauwkeuriger en rustiger was geweest had de uitslag nog wel wat op kunnen lopen maar vaak ontbrak het aan de goede eindpass. In minuut 83 wist invaller Teun Hoff nog wel de 4-0 te maken, na een goede aanname kon hij de bal van buiten de 16 heerlijk afronden. 4-0 Teun Hoff. Bentelo wint met 4-0 van Langeveen en blijft daarmee koploper. Nog bij te vermelden Cas Hobert maakte zijn rentree na ruim een jaar last te hebben gehad van een knieblessure.

Volgende week speelt Bentelo uit tegen de nummer 2 Hengelo. Graag zien we jullie allemaal daar voor de support bij een wedstrijd waar Bentelo goede zaken kan doen.

 

Bekijk hier de foto's.

,
Aanmelden nieuwe jeugdleden

01 jul

Aanmelden nieuwe jeugdleden

Door Marco van den Ham

Aanmelden nieuwe jeugdleden Jongens & Meisjes uit…

Onmisbaar: De vrijdagmorgenploeg!

28 jun

Onmisbaar: De vrijdagmorgenploeg!

Door Thijs Nijland | Tags Senioren

Ons sportcomplex “de Pol” ligt er strak bij. Zo werden…

Onze sponsoren