VV Bentelo 1 – VV Lochuizen 1 : 0 - 0

Afgelopen zondag stond voor Bentelo de laatste thuiswedstrijd op het programma, voor beide teams stond er niets meer op het spel. Bentelo was verzekerd van de nacompetitie en voor Lochuizen was het niet meer mogelijk om te strijden voor promotie. Ook stond de wedstrijd in het teken van een viertal spelers dat na dit seizoen afscheid zal nemen van het eerste elftal, genaamd: Maarten Smit (19 jaar selectiespeler), Remco Baumeister ( 15 jaar selectiespeler), Martijn Lubberink (12 jaar selectiespeler) en Dustin Pepers (10 jaar selectiespeler). Naast dit alles werd er uiteindelijk ook nog gevoetbald op sportpark de pol. Om 14.00 uur werd er afgetrapt, de wedstrijd stond onder leiding van R. Lubben.

Dat er voor beide ploegen niets meer op het spel stond bleek wel aan het spelbeeld van de wedstrijd. Beide teams speelden voorzichtig voetbal, veel kansen waren er dan ook niet. Toch leek Bentelo op voorsprong te komen. Een voorzet vanaf rechts werd goed binnengeschoten door Mart, maar wonder boven wonder kreeg de keeper de bal tegen zijn hoofd, waarmee hij een doelpunt voorkwam. In de tweede helft was het spelbeeld niet veranderd, de thuisploeg had de meeste druk vooruit en ging opzoek naar de openingstreffer. Bentelo kreeg genoeg kansen om de drie punten in huis te houden, maar het faalde in de afronding. Uiteindelijk werd er na ruim 90 minuten niet gescoord en steken beide ploegen op een 0-0 eindstand.

Geen goede generale voor Bentelo, volgende week wacht de alles beslissende wedstrijd voor promotie naar de 4e klasse. In de nacompetitie zal gespeeld worden tegen SV Vasse dat de voorlaatste plaats van de 4e klasse A bezit. De winnaar van deze wedstrijd zal direct promoveren. De wedstrijd zal op neutraal terrein worden afgewerkt, dit zal plaatsvinden op sportpark de Bijenkorf van HVV Tubantia.