VV Bentelo 1- Vosseveld 1 : 8 - 1

Bentelo heeft de vierde plek, na winst op Meddo vorige week, inmiddels stevig in handen en heeft nog slechts een punt nodig voor een plek in de nacompetitie.

Afgelopen zondag probeerde Bentelo dit punt te halen, thuis tegen Vosseveld. Vosseveld stond tiende en voor de bezoekers was het seizoen al gespeeld. De gastheren lieten vanaf het begin van de wedstrijd zien wat hun intenties waren voor deze middag; de punten in Bentelo houden. De blauwwitten zochten van meet af de aanval en werd in zijn combinatiespel geen strobreedte in de weg gelegd door Vosseveld. Dit leidde al binnen twaalf minuten tot een 3-0 voorsprong via Maarten en Sten (2x). Hierna nam Bentelo enigszins gas terug. Het baltempo daalde en Bentelo was minder scherp in de afronding.

Het duurde daarom tot kort voor rust voor er opnieuw gescoord werd. Het was opnieuw Sten die doel trof en de 4-0 op bord bracht. Na rust ging Bentelo weer sterk van start en binnen vijf minuten na de thee had Bentelo nog twee keer gescoord. Remco en Sten tekenden respectievelijk de 5-0 en 6-0 aan. Hierna was Bentelo een beetje van slag en liet Vosseveld te veel aan zijn combinatiespel toekomen, waardoor de bezoekers over de flanken een aantal keren door konden komen en wisten hieruit zelfs nog te scoren. Dustin verslikte zich in een schot uit de tweede lijn, waarna de spits van Vosseveld de bal eenvoudig kon binnen tikken.  Na deze matige fase pakte Bentelo het goede positiespel weer op en wist het via Remco nog twee keer tot scoren te komen. Daarmee stond er uiteindelijk een einstand van 8-1 op het bord.

Al met al een mooie overwinning die naar meer smaakt voor de laatste wedstrijden van de competitie en de nacompetitie.