`]]

VV Bentelo 1 - UDI 1 : 0 - 2

Na het gelijke spel van vorige week, uit tegen Enter, stond voor Bentelo afgelopen zondag de thuiswedstrijd tegen UDI op het programma.

Het was voor Bentelo zaak de punten in eigen huis te houden, om weg te blijven van onderste regionen van de ranglijst. Bentelo ging echter een zware middag tegemoet. Vanaf het eerste fluitsignaal liep de thuisploeg achter de feiten aan. Het kreeg geen vat op de lopende mensen van UDI, waardoor het niet in staat was het combinatiespel van de bezoekers te ontregelen. Ook in de duels ontbrak het de blauwwitten aan daadkracht, waardoor het maar moeilijk de bal wist te veroveren. De keren dat Bentelo in balbezit kwam, ontbrak het aan creativiteit en overtuiging om een goede aanval op te zetten. Daarnaast was de thuisploeg erg onnauwkeurig in de passing, met snel balverlies tot gevolg.
Eigenlijk was dit het beeld van de gehele wedstrijd, waardoor een goed resultaat in deze wedstrijd ver weg was.  De achterstand, in de beginfase van de wedstrijd, was hiervoor illustratief. Een hoge, lange voorzet van UDI werd door de Bentelose defensie zeer slap verwerkt en met een kopbal panklaar voor de UDI spits klaargelegd om binnen te schieten. Deze liet dit buitenkansje niet onbenut, waardoor Bentelo al snel tegen een achterstand aankeek. In aanvallend opzicht wist Bentelo niet meer dan een kansje te creëren, waardoor het met een 0-1 achterstand de rust in ging. Na rust was het spelbeeld niet veel anders.
Bentelo kwam geen moment in zijn spel en werd door UDI teruggedrongen op eigen helft. De 0-2 kon dan ook niet uitblijven. Deze kwam ongeveer een kwartier voor tijd. Vanuit een rebound werd de bal onderkant lat binnen geschoten en daarmee was de wedstrijd gespeeld. Bentelo verliest hiermee de tweede wedstrijd na de winterstop.

Na het carnavalsweekend zal Bentelo uit een ander vaatje moeten tappen om uit de onderste regionen van de ranglijst te komen.

Fotos

 

,
Verslag Speler van de week

16 okt

Verslag Speler van de week

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

Bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen Haaksbergen…

Lochuizen 1 – Bentelo 1: 2 - 4

15 okt

Lochuizen 1 – Bentelo 1: 2 - 4

Door Marco van den Ham | Tags Bentelo 1, Wedstrijdverslagen

Zondag 14 oktober stond voor Bentelo alweer de 4e competitiewedstrijd…

Onze sponsoren