VV Bentelo 1- FC Aramea 1 : 2 - 2

Na drie speelrondes was Bentelo nog altijd ongeslagen. Sterker nog, het bekleedde bij aanvang van het duel, afgelopen zondag, zelfs de koppositie van de klasse 4B.

Zondag trad Bentelo op De Pol aan tegen Aramea. Een lastige opponent met veel individuele kwaliteit. Al snel na aanvang van de wedstrijd bleek dat Aramea, naast individuele kwaliteit, ook als team goed kon opereren. Met goed en snel combinatiespel drukte het Bentelo ver terug tegen het eigen zestienmetergebied. De ruimte, die zo nu en dan achter de Bentelose verdediging ontstond, werd door de snelle buitenspelers van Aramea veelvuldig benut, waarmee het een aantal keren gevaarlijk werd voor het Bentelose doel. Bentelo beperkte zich veelal tot verdedigen en probeerde middels de counter gevaarlijk te worden. De eerste grote kansen waren voor Bentelo en de openingstreffer eveneens.
Een goede vrije trap van Michel kon door de keeper van Aramea niet klem-vast gepakt worden, waardoor Remco in de tweede instantie kon binnentikken en de 1-0 op het bord bracht. Aramea was hierdoor niet van slag en ging nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker. Kort na de 1-0 werd het dan ook 1-1. Een goede individuele actie van de linksbuiten van Aramea, waarbij hij knap drie man uitspeelde, werd door dezelfde man binnengeschoten. Na de gelijkmaker beleefde Bentelo zijn beste fase van de wedstrijd. Het meldde zich vaker op de helft van Aramea en na ongeveer een half uur kwam Bentelo wederom op voorsprong. Een snelle aanval over de linkerflank werd uiteindelijk door Bas, in de lange hoek, binnengeschoten.
Daarmee ging Bentelo met een 2-1 voorsprong rusten. De tweede helft was Aramea wederom de bovenliggende partij en wist het een heel aantal kansen te creëren. Bentelo probeerde weer via de counter gevaarlijk te worden, maar echt grote kansen leverde dit niet op. Een marge van twee doelpunten was gezien het spelbeeld ook zwaar onterecht geweest. Aramea had meer recht op de gelijkmaker en deze kwam er ook. Een kwartier voor tijd werd de bal, uit de kluts, uiteindelijk achter Thijs geschoten, waarmee de 2-2 een feit was. Hierna was het voor Bentelo een kwestie van tegenhouden om zo de 2-2 over de streep te trekken.

Met hangen en wurgen slaagden de blauwwitten hierin en behoudt het zijn ongeslagen status.

Foto's

,
SPEELSTER VAN DE WEEK

16 apr

SPEELSTER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 :  6-3

10 apr

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 : 6-3

Door Marco van den Ham | Tags Wedstrijdverslagen

Afgelopen zaterdag speelden de jongens van JO7-2, onder…

Onze sponsoren