VV Bentelo 1- Diepenheim 1 : 0 - 0

Na twee tumultueuze weken, waarin Bentelo afscheid nam van zijn trainer en leider, werd er eindelijk weer gevoetbald op Sportpark De Pol. 

Hekkensluiter Diepenheim kwam op bezoek. Op papier een uitgelezen kans om een vervelende periode af te sluiten  met een driepunten, om zo vol goede moed de tweede helft van het seizoen aan te vangen. De wedstrijd ging aanvankelijk gelijk op, maar het was Diepenheim dat geleidelijk opschoof richting het Bentelose doel. Middels de opportunistische lange bal kwamen de bezoekers een aantal keer gevaarlijk door over de flanken. Dit leverde een aantal kansen op voor Diepenheim, maar Dustin bleek een vervelende sta-in-de-weg voor de spitsen van Diepenheim. Ook werden de gasten een aantal keren gevaarlijk uit de vele corners die ze kregen, maar Bentelo wist het doel schoon te houden. In aanvallend opzicht wist Bentelo geen vuist te maken.
De opbouw werd vroeg verstoord en de voorhoede werd strak op de huid gezeten, waardoor Bentelo geen moment in zijn spel kwam.  Enkele individuele acties waren de enige wapenfeiten van Bentelo in het eerste bedrijf, maar deze leverden geen doelpunten op. De tweede helft ging Bentelo vroeger druk zetten op de achterhoede van Diepenheim, om het centrale duo van bezoekers te beletten de lange bal te spelen. Hierin slaagde het redelijk en zo schoof Bentelo op richting het vijandelijke doel. Tot echt grote kansen leidde dit overigens niet.
De grootste kans was voor Thomas, welke de bal uit een standaardsituatie tegen het houtwerk kopte. Bentelo gaf ook nog een aantal grote kansen weg aan de bezoekers en mag blij zijn dat het geen tegengoal  incasseerde. Het ontbrak de spitsen van Diepenheim aan scherpte, maar belangrijker was dat Dustin met een aantal katachtige reacties Diepenheim het scoren belette. Uiteindelijk is Bentelo tevreden met een punt.

De komende week zal in het teken staan van voorbereiden op dè derby van het jaar: uit tegen WVV, volgende week zondag.

Fotos

 

,
Mijlpaal: Eerste officiële dameswedstrijd van VV Bentelo een feit!

30 sep

Mijlpaal: Eerste officiële dameswedstrijd van VV Bentelo een feit!

Door Thijs Nijland

In de 78 jarige historie van VV Bentelo zijn er al…

Jubileumfeest Club van 100 VV Bentelo

26 sep

Jubileumfeest Club van 100 VV Bentelo

Door Thijs Nijland | Tags Jeugd

Leden van de Club van 100, jeugdbestuur, leiders en…

Onze sponsoren