VV Bentelo 1 - DEO 1: 3 - 0

De winstpartij van vorige week tegen EGVV smaakte voor Bentelo naar meer. Afgelopen zondag kwam DEO op bezoek op Sportpark de Pol.

Tegen DEO had Bentelo nog wat goed te maken, gezien de afgang in de heenwedstrijd; daar werd het 4-0. De thuisploeg ging erg goed van start. Het speelde goede positiespel in een hoog tempo. DEO wist zich in de beginfase geen raad met de lopende mensen van Bentelo. De blauwwitten werden een aantal keren gevaarlijk voor het doel van DEO en de openingstreffer kon dan ook niet uitblijven. Een mooi aanval over de rechterflank, kwam uiteindelijk voor de voeten van Sven, die de bal beheerst langs de keeper schoof. In deze fase had Bentelo de wedstrijd in handen en ging het geduldig op zoek naar de 2-0.

Deze kwam na ongeveer 25 minuten op het bord. Patrick werd de diepte ingestuurd en omzeilde de DEO keeper, waarna hij de bal eenvoudig kon binnentikken. Hierna daalde het baltempo bij Bentelo en wist het de opening richting de voorhoede niet meer te vinden. DEO kon hierdoor opschuiven richting het Bentelose doel en probeerde met een aantal schoten uit de tweede lijn nog gevaarlijk te worden, maar Bentelo hield het doel schoon, waardoor er met een comfortabele 2-0 voorsprong werd gerust.

Na de pauze pakte Bentelo het goede spel weer op en na een uur spelen tekende het de 3-0 aan. Remco werd na een mooie steekpass vrij voor de keeper van DEO gezet en deze faalde niet, waarmee hij de wedstrijd in het slot gooide. In het restant van de wedstrijd zakte de concentratie wat weg en werd het spel slordig met teveel onnodig balverlies. Hierdoor kon DEO nog enkele keren opschuiven richting het Bentelose doel, maar de verdediging van Bentelo hield stand.

Ook Bentelo had nog enkele mogelijkheden om de score hoger uit te laten vallen, maar de thuisploeg liet de kansen onbenut. Hierdoor pakt Bentelo drie belangrijke punten en heeft het plek vier nu stevig in handen.

 

,
voetbalschoenen van Toon Katier

21 feb

voetbalschoenen van Toon Katier

Door Marco van den Ham

De kleinste jeugd van V.V. Bentelo krijgt voor de 4e…

SPELER VAN DE WEEK

21 feb

SPELER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Onze sponsoren