• Door Marco van den Ham
  • Tags Bentelo 1
  • Geplaats op zaterdag 24 februari 2018

Voorbeschouwing WVV 1 - Bentelo 1

Aanstaande zondag staat de eerste Bentelo-Hengevelde van dit seizoen, opnieuw op het programma. Voor de spelers en supporters: dé wedstrijden van het jaar! Op sportpark Ruperts ’s Erve wordt om 14:00u afgetrapt.

WVV is de competitie uitstekend begonnen met 11 overwinningen uit 12 wedstrijden, hierdoor is het koploper in competitie 4B. Enkel de uitwedstrijd bij GFC werd niet in winst omgezet. Dit gebeurde in het begin van het seizoen, waarin de Wegdammers het moesten doen zonder een aantal vaste basiskrachten. Eén van die krachten is Tom ten Breteler, sinds zijn terugkeer begint het net namelijk vaker te bollen. Inmiddels staat de teller van de spits al op 12 doelpunten. Ook verdedigend lijkt de ploeg van Roy Workel de zaakjes aardig op orde te hebben. WVV is namelijk de ploeg met de minste tegentreffers, 7 om precies te zijn. Bentelo kan zich dus de borst nat maken.
Bentelo heeft de vorm van de eerste paar wedstrijden van dit seizoen nog niet terug weten te vinden. Na de winterstop werd gelijk gespeeld tegen zowel Enter als Diepenheim en verloren werd er van UDI. Gezien de stand op de ranglijst van deze tegenstanders, hadden dit meer punten op moeten leveren. Misschien dat de trainingswissel kan zorgen voor een ommekeer? 
Groen-Geel tegen Blauw-Wit, na 9 jaar een andere weg te hebben genomen treffen beide rivalen elkaar zondag  voor het eerst weer in competitieverband. In Hengevelde stond dit affiche deze eeuw 6 keer eerder het programma. Bentelo wist er hiervan 1 te winnen, 3 keer werden de punten verdeeld en de overige 2 laten zich raden.

Kan Bentelo zondag stunten tegen de koploper uit Hengevelde? Supporters tot zondag!!

WVV ’34 – vv Bentelo 
14:00u, Sportpark Rupert ‘s Erve
Hofderby: 6 van 12
Scheidsrechter is: dhr. Oosterman

 

 

Mijlpaal: Eerste officiële dameswedstrijd van VV Bentelo een feit!

30 sep

Mijlpaal: Eerste officiële dameswedstrijd van VV Bentelo een feit!

Door Thijs Nijland

In de 78 jarige historie van VV Bentelo zijn er al…

Jubileumfeest Club van 100 VV Bentelo

26 sep

Jubileumfeest Club van 100 VV Bentelo

Door Thijs Nijland | Tags Jeugd

Leden van de Club van 100, jeugdbestuur, leiders en…

Onze sponsoren