• Door Marco van den Ham
  • Tags Bentelo 1
  • Geplaats op donderdag 4 mei 2017

Voorbeschouwing VV Bentelo – Sp. Neede

Komende zondag staat voor Bentelo alweer de laatste competitiewedstrijd in eigen huis op het programma.

Wij verwelkomen op sportpark de Pol Sportclub Neede. Nadat vorige week de vierde plaats werd veiliggesteld is het voor Bentelo zaak om vol voor de 3e plaats te gaan om zo een betere uitgangspositie te krijgen voor de nacompetitie. Bentelo is bezig met een mooie serie wedstrijden. De laatste 5 wedstrijden is het team van Bert Stokkingreef ongeslagen en werd enkel tegen Delden gelijkgespeeld. Bij Meddo werd zakelijk met 1-0 gewonnen en vorige week werd Vosseveld met 8-1 weggespeeld.

De ploeg van trainer Stijn Kistemaker is evenals Bentelo de laatste 5 wedstrijden ongeslagen en verloor na de winterstop enkel van Buurse en Diepenheim. Neede is theoretisch nog de enige belager van koploper Buurse maar met 5 punten achterstand heeft het team zich neergelegd bij het feit dat het hoogstwaarschijnlijk de nacompetitie ingaat. Om met een goed gevoel het toetje in te gaan zal het team in Bentelo willen winnen. Neede is na Bentelo het meest scorende team van de 5e klasse B. Met 54 doelpunten lopen zijn er 6 achter op Bentelo. Evenals bij Bentelo zijn er bij Neede ook veel spelers die een doelpunt kunnen maken. Bij de gasten hebben 9 verschillende spelers gescoord waarvan Tom Leferink met 9 doelpunten de lijst aanvoert. De spelers van Bentelo doen het net wat beter, Sten Lubberink is op dit moment met 13 doelpunten de topscorer van 12 verschillende doelpuntenmakers.

In de uitwedstrijd tegen Neede werd, na een sterke beginfase van Bentelose zijde, met 4-1 verloren. Bentelo zal er komende zondag alles aan doen om de punten in eigen huis te houden en zo de met het juiste gevoel de competitie af te sluiten.

Wij nodigen u graag uit, om onze jongens aan te moedigen.

vv Bentelo – sc  Neede
14.00 uur Sportpark De Pol
Pupil van de week is: Stijn Rauwers en Ties Wesselink
Scheidsrechter is dhr. Eijer

 

SPEELSTER VAN DE WEEK

16 apr

SPEELSTER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 :  6-3

10 apr

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 : 6-3

Door Marco van den Ham | Tags Wedstrijdverslagen

Afgelopen zaterdag speelden de jongens van JO7-2, onder…

Onze sponsoren