• Door Marco van den Ham
  • Tags Bentelo 1
  • Geplaats op woensdag 16 maart 2016

Voorbeschouwing vv Bentelo - vv Haaksbergen

Op sportpark ‘De Pol’ staat a.s. zondag de wedstrijd vv Bentelo – vv Haaksbergen op het programma.

De hekkensluiter van onze competitie komt op bezoek in Bentelo en deze naam hebben de heren mede doordat ze nog niet zo veel wedstrijden hebben gespeeld. De teller staat nog maar op 13(!) wedstrijden terwijl enkelen in onze competitie al op 17 wedstrijden staan. Mede door het slechte grasveld bij Haaksbergen konden veel wedstrijden nog geen doorgang vinden en zijn ze nu verplicht om 2 maal in het paasweekend en 2 maal doordeweeks te voetballen.

Naast dat ze nog niet veel gespeeld hebben, heeft Haaksbergen ook nog niet veel punten gepakt in deze 13 wedstrijden. Voor oktober werd er gewonnen van Diepenheim en gelijk gespeeld tegen GSV en uit de winterslaap werd de eerste wedstrijd knap gelijk gespeeld tegen kampioenskandidaat Erix. Het mag gezegd worden dat Haaksbergen (in de volksmond ook wel VVH genoemd) ondanks het knappe gelijkspel, niet tevreden is met de plaats waar ze staan. Tot dusver werden er maar 5 punten gehaald, maar 6 keer gescoord en kreeg men al 51 goals tegen dit seizoen en beleefde de mannen uit Haaksbergen het grote dieptepunt om met 11-1 te verliezen van de andere kampioenskandidaat T.V.O. uit Beckum.

Als we de verslagen van de laatste wedstrijden moeten geloven, krijgt het elftal van trainer Michael Dikken veel lof door de inzet en het harde werken wat er in de 90 minuten is neergezet en met een beetje geluk, zit er dan nog meer in, zoals de wedstrijd thuis tegen Erix. Aan de andere kant, als we het verslag er bij pakken van de 1e wedstrijd tussen Haaksbergen en Bentelo, mogen we ons gerust afvragen of er enig kern van waarheid in een verslag zit. Want hoe rommelig het duel in Haaksbergen ook was, er stapte er maar 1 team als terechte winnaar van het veld en dat waren de blauw-witten (1-3), al werd dat 10 kilometer verder op, door een andere (kleur) bril gezien.

Bentelo heeft na de winterstop wedstrijd nummer 4 erop zitten. Nadat, gewonnen werd van Diepenheim, verloren van Rietmolen en gelijkgespeeld tegen S.V.B.V., werd er afgelopen zondag knap gewonnen van concurrent om de 4e plaats E.G.V.V., wat betekent dat het de druk houdt op Hoeve Vooruit, die 3 punten voorsprong heeft. Bentelo moet druk op de ketel houden en met een aantal zware wedstrijden voor de boeg, moet de ploeg eerst over de horde genaamd ‘VVH’.

We zien u graag, a.s. zondag om 14.00 uur op Sportpark ‘de Pol.’

De pupil van de week is Lieke Rauwers en de wedstrijd wordt geleid door dhr. Schulte

 

 

SPEELSTER VAN DE WEEK

16 apr

SPEELSTER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 :  6-3

10 apr

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 : 6-3

Door Marco van den Ham | Tags Wedstrijdverslagen

Afgelopen zaterdag speelden de jongens van JO7-2, onder…

Onze sponsoren