• Door Marco van den Ham
  • Tags Bentelo 1
  • Geplaats op donderdag 24 maart 2016

Voorbeschouwing vv Bentelo - vv Erix

Van de 4 uitwedstrijden welke nog te spelen zijn, staat a.s. MAANDAG(!) de eerste op het programma. De Blauw-witten van Bentelo gaan dan op bezoek bij de Blauw-witten van Erix in Lievelde.

Erix (1e periodekampioen) vinden we op dit moment terug op een 3e plaats (15 gespeeld - 36 punten) met maar 1 verliespunt meer als koploper TVO. De stand had anders kunnen zijn, maar de onderlinge strijd tussen Erix en TVO werd 2 weken terug door de mannen uit Beckum gewonnen. Teken voor Erix dat ze dus geen enkele steek mogen laten vallen in de strijd om het kampioenschap, helaas voor de ‘onoverwinnelijken’ zijn ze al wel in enkele valkuilen gestapt. De eerste wedstrijd na de winterstop werd gelijkgespeeld tegen hekkensluiter Haaksbergen(!), er werd dus verloren van TVO en 2 keer werd er moeizaam gewonnen.

Dat het nog niet zo stabiel gaat bij Erix kon nog wel eens komen door de lange pauze welke ze hebben gehad afgelopen winter. 29 november werd er voor het laatst gespeeld en pas op 28 februari werd de competitie pas weer hervat. Feit blijft wel, dat Erix nog volop in de titelstrijd is en dat ze alles er aan gaan doen om de 3e wedstrijd na de winterstop te gaan winnen. De ogen hiervoor zijn gericht op topscorersw Rowan Weenink en Harm Spekschoor welke er 9 en 8 in hebben liggen deze competitie. Het scoren is nog niet eens hetgene wat opvalt bij het team uit Lievelde, maar ze hebben wel het minst aantal tegendoelpunten (16) in onze competitie en het zijn er weinig wie daar in de buurt komen.

Bentelo heeft een goed gevoel na de zakelijke overwinning op Haaksbergen afgelopen week, maar zal absoluut een totaal andere tegenstander tegen komen. We gaan van de hekkensluiter, naar een kampioenskandidaat en hier zal serieus rekening moeten worden gehouden. Aangezien concurrent om de 4e plaats (nacompetitie) Hoeve Vooruit ook haar wedstrijden blijft winnen, mag a.s. maandag de doelstelling niet minder dan 3 punten zijn voor Bentelo.

Graag nodigen we u uit om a.s. zondag ons ‘Vrolijk’ te zien ‘Pasen’ en de jongens aan te moedigen, om niet alleen de titelstrijd, maar ook de nacompetitiestrijd spannend te houden.

vv Erix – vv Bentelo 14.00 uur
Sportpark ‘del Akker’ te Lievelde
Scheidsrechter is dhr. Geerdink.

 

 

Programma Super Sunday bekend!

28 mrt

Programma Super Sunday bekend!

Door Thijs Nijland | Tags Senioren

Over 3 weken is het zover: 18 gemotiveerde voetbal…

Verslag HVV Hengelo 1 - VV Bentelo 1

28 mrt

Verslag HVV Hengelo 1 - VV Bentelo 1

Door Thijs Nijland | Tags Bentelo 1

Zondag 24 maart stond de kraker tussen Bentelo en Hengelo…

Onze sponsoren