Voorbeschouwing vv Bentelo - sc Meddo

Nog 5 wedstrijden in deze competitie en dan zit de competitie voor vv Bentelo erop. Van deze 5 worden er nog 3 thuis gespeeld en a.s. zondag ontvangen de blauw-witten Sportclub Meddo op sportpark de Pol.

Na wisselvallige resultaten na de winterstop is Meddo eigenlijk wel uitgespeeld voor dit seizoen. Met een 8e plek en 24 punten is plaats 4 wat recht geeft op nacompetitie bijna uit zicht en zullen de laatste 5 wedstrijden puur voor de eer worden gespeeld. Wisselvallig werd er al verteld en dat is eigenlijk ook het seizoen voor onze gasten. Knappe resultaten werden behaald, maar ook geflatteerde nederlagen kwamen bij het elftal van trainer Frank Verheijen om de hoek kijken. 1 ding wat zeker is, een wedstrijd tegen Meddo staat altijd garant voor doelpunten. Vaak komt het ook voor dat na 90 minuten door beide elftallen minimaal 5 doelpunten worden gemaakt. Leuk voor de toeschouwers, maar zoals gezegd, heeft het jonge Meddo hier weinig aan. Vorig jaar nog geëindigd als 5e, maar dit jaar zullen ze waarschijnlijk genoegen moeten nemen met minder. OF de groen-witten pakken hun laatste kans en laden hun batterijen nog 1 maal op in Bentelo en hopen op een inhaalrace in deze eindfase van de competitie. De ogen zullen hierbij gericht zijn op topscorers Dion Boeijink en Mike Karsten (beide 11 goals) en deze jongens zullen het verschil dan moeten maken om toch nog een mooi eind van het seizoen te maken. De resultaten laten elke week weer zien, dat alles mogelijk is in onze competitie.

Bentelo staat misschien wat hoger dan onze tegenstander voor a.s. zondag, maar ook bij de gastheren is plaats 4 ver uit zicht. De blauw-witten hadden goede zaken kunnen doen afgelopen week, maar er werd teleurstellend verloren van Bredevoort, waardoor er geen punten zijn ingelopen op de nummer 4 Hoeve Vooruit. Bentelo heeft 1 punt minder dan de directe concurrent, maar ook 1 wedstrijd meer gespeeld. Bentelo heeft dus nog 5 wedstrijden te spelen en dit zullen cruciale weken worden voor het team van Bas Nijweide. Er mogen simpelweg geen fouten meer worden gemaakt en er moet worden gehoopt dat de concurrenten punten laten liggen. Alleen dan zit de competitie er misschien op, maar het seizoen nog niet.

Wij nodigen u graag uit, om onze jongens aan te moedigen.

vv Bentelo – sc Meddo
14.00 uur Sportpark De Pol
Pupil van de week is: Bernt Derkman
Scheidsrechter is dhr. Oude Veldhuis

 

,
SPELER VAN DE WEEK

27 nov

SPELER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Agenda jaarvergadering 2023 vrijdag 1 december a.s.

24 nov

Agenda jaarvergadering 2023 vrijdag 1 december a.s.

Door Thijs Nijland | Tags Jeugd, Senioren

Beste leden, Zoals al eerder aangekondigd is de…

Onze sponsoren