• Door Marco van den Ham
  • Tags Bentelo 1
  • Geplaats op donderdag 28 april 2016

Voorbeschouwing vv Bentelo - Hoeve Vooruit

De competitie loopt bijna ten einde en de meeste plekken zijn beslist, echter doen nog enkele teams mee om de laatste nacompetitieplek, oftewel plek 4 op de ranglijst.

Deze zondag zien we op Sportpark De Pol te Bentelo dan ook 2 elftallen welke vol voor deze plek strijden en dat is nummer 5 tegen nummer 4, oftewel vv Bentelo tegen Hoeve Vooruit.
Hoeve Vooruit doet het prima dit seizoen en is ook dan ook de favoriet voor plaats aan het eind van de rit. Door het puntenaantal welke ze nu bij elkaar verzameld hebben, lijken ze op weg om net zoals vorig seizoen op de 4e plaats te eindigen. Vorig seizoen hadden de oranje-zwarten hier 48 punten voor nodig, terwijl naaste concurrent Meddo op de 5e plaats bleef haken met 47 punten. Toevallig, want dit seizoen is het net zo spannend om dezelfde plaats. Hoeve Vooruit heeft namelijk op dit moment 38 punten, terwijl Bentelo er vlak achteraan zit met het aantal van 37. Dames en heren, het wordt misschien wel ‘de kelderklasse’ genoemd, maar het is wel een leuke en spannende klasse.

De klasse van Hoeve Vooruit dit seizoen is het maken van doelpunten. Er zijn er in de selectie maar liefst 4 jongens, die dit seizoen nog niet hebben gescoord en dat mag best bijzonder genoemd worden. Daarnaast heeft het elftal 3 jongens die wat vaker het net vinden en waar Bentelo voor moet oppassen a.s. zondag. Rick (13) en Mart (12) Velthuis en Martijn Wielens (11) zijn de schik voor elke tegenstander en elk moment in de actie of aanval kunnen deze 3 jongens zeer gevaarlijk worden. Sterker nog, alleen uit bij S.V.B.V. werd niet gescoord (!) deze competitie. Het zal opletten worden voor Bentelo voor de topschutters die door deze cijfers automatisch in de gaten zullen worden gehouden door menig vereniging uit de buurt die enkele klassen hoger voetballen.

Bentelo zet daarentegen prima de achtervolging in, door knap van (uiteindelijk wel) de kampioen van onze competitie. Overbluft in het begin, maar de rug goed gerecht tegen onze buren uit Beckum, waardoor Bentelo de 3 belangrijke punten mee kon nemen, terug naar huis, waardoor deze zondag de competitie voor zowel Hoeve Vooruit als Bentelo nog spannend is.
Wij nodigen u graag uit om onze jongens aan te moedigen a.s. zondag. Daarnaast zal er officiële uitreiking zijn voor de leden van vv Bentelo t.b.v. van het 25-jarig lidmaatschap.

Deze uitreiking begint om 13:30 uur, dus kom gezellig langs om deze leden te eren.

vv Bentelo – Hoeve Vooruit
Sportpark ‘De Pol’
14.00 uur
Scheidsrechter is dhr. Mornie
Pupil van de week is Niek Borre

 

SPEELSTER VAN DE WEEK

16 apr

SPEELSTER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 :  6-3

10 apr

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 : 6-3

Door Marco van den Ham | Tags Wedstrijdverslagen

Afgelopen zaterdag speelden de jongens van JO7-2, onder…

Onze sponsoren