• Door Marco van den Ham
  • Tags Bentelo 1
  • Geplaats op vrijdag 5 oktober 2018

Voorbeschouwing V.V. Bentelo – RKSV Bornerbroek

Bentelo wil na de 6-0 overwinning tegen Haarlo SP en de 2-0 winst tegen v.v. Haaksbergen zijn ongeslagen status behouden.

Dit moet aankomende zondag dag gebeuren tegen Bornerbroek. Bornerbroek heeft het dit seizoen lastig is gestart met 2 nederlegen, tegen Haaksbergen en Diepenheim. Waar Bentelo al acht keer het net wist te vinden, lukte Bornerbroek dit nog maar één keer.

Aan Bentelo is het dus de taak om de 3-punten ook dit weekend weer in huis te houden. De ploeg van Bert-Jan Heupers begint steeds beter te draaien en kan rusten op een solide achterhoede. Voor Bornerbroek is dit een knelpunt, waar men al 6 tegentreffers heeft moeten incasseren. Bornerbroek, onder leiding van Ronnie Braak zal zeker uit een ander vaatje moeten tappen, mocht het wat willen presteren tegen Bentelo.

De wedstrijd Bentelo – Bornerbroek heeft al een aantal jaar niet meer op het wedstrijdprogramma gestaan, en de laatste keer dateert dan ook uit het seizoen 2013-2014. Op 27 oktober 2013 werd deze wedstrijd gewonnen met 3-2 door V.V. Bentelo. De doelpunten werden destijds gemaakt door Michel Vonder en twee maal Nawjeen Karim, beide nu spelend in het 2e elftal.

Bentelo zal er zondag alles aan doen om de ongeslagen reeks te behouden, om zo de goede start voor te zetten. Aan Bornerbroek is het de taak om zich te revancheren en daarbij de eerste overwinning van het seizoen proberen te behalen.
Dit alles is te zien op Sportpark te Pol. Zondag 7 Oktober om 14.00 onder leiding van drh Meulenbeek.

SPEELSTER VAN DE WEEK

16 apr

SPEELSTER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 :  6-3

10 apr

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 : 6-3

Door Marco van den Ham | Tags Wedstrijdverslagen

Afgelopen zaterdag speelden de jongens van JO7-2, onder…

Onze sponsoren