• Door Marco van den Ham
  • Tags Bentelo 1
  • Geplaats op donderdag 16 februari 2017

Voorbeschouwing Sportclub Haarlo – Bentelo

Na een weekend waarin nagenoeg elke wedstrijd werd afgelast staat voor Bentelo komende zondag de uitwedstrijd tegen Sportclub Haarlo op het programma.

Haarlo heeft na de winterstop, net als Bentelo, één wedstrijd gespeeld. In eigen huis werd overtuigend gewonnen van DEO. De oud trainer van Bentelo, Dick Makkink, was zeer tevreden over het resultaat van twee weken geleden. Bij rust had er al 6-0 op het scorebord moeten staan, echter was viermaal het houtwerk en een gemiste penalty de reden dat het nog “maar” 3-0 was. De uitwedstrijd werd tegen DEO nog met maar liefst 6-0 verloren. En hierin hebben we direct de kracht van Haarlo. Met 4 zeges uit de laatste 5 thuiswedstrijden hebben zij in eigen huis een erg goed moyenne. De kracht bij Haarlo zit (afgezien van de laatste thuiswedstrijd) voorin, met Danny Verhoeven hebben zij een veel scorende spits in huis. Ook dit seizoen weet hij het net bij regelmaat te vinden en staat de teller alweer op 9 doelpunten.

Ook Bentelo is de competitie na de winterstop goed begonnen. Met direct de belangrijke wedstrijd tegen Diepenheim konden de jongens van Bert Stokkingreef hun borst natmaken. Na een wijfelend begin herpakte Bentelo zich uitstekend. Toen na 70 minuten een 4-1 voorsprong op het scorebord stond dacht iedereen dat de wedstrijd gespeeld was, maar Diepenheim kwam nog sterk terug tot 4-3. De punten bleven echter in Bentelo en hierdoor stegen zij naar de 3e plaats.

In en tegen Haarlo zal Bentelo deze goede overwinning een vervolg moeten geven door ook komende zondag de punten mee te nemen naar Bentelo. Waar Bentelo in de thuiswedstrijd de eerste helft dramatisch uit de startblokken kwam zal het in Haarlo beter moeten.

Langzaam wordt het voetbalweer beter en komen de weken van de waarheid er aan. Bentelo zal de punten moeten pakken om mee te blijven doen voor de periodes. Wij kunnen uw steun daarbij goed gebruiken.

 

Haarlo SP – vv Bentelo
a.s. zondag op sportpark de Berkel te Haarlo
14.00 uur
Scheidsrechter is dhr. M.P. Smit

 

SPEELSTER VAN DE WEEK

16 apr

SPEELSTER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 :  6-3

10 apr

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 : 6-3

Door Marco van den Ham | Tags Wedstrijdverslagen

Afgelopen zaterdag speelden de jongens van JO7-2, onder…

Onze sponsoren