• Door Marco van den Ham
  • Tags Bentelo 1
  • Geplaats op vrijdag 12 oktober 2018

Voorbeschouwing Lochuizen – Bentelo

Na twee achtereenvolgende thuiswedstrijden gaat Bentelo aankomende zondag op jacht naar een driepunter in en tegen Lochuizen.

Afgelopen dinsdag, voorafgaand aan de training, trakteerde trainer Bert Jan Heupers de eerste selectie van Bentelo op appelgebak met slagroom. Dit naar aanleiding van drie achtervolgende wedstrijden te hebben gewonnen. Aanstaande zondag staat de teller weer op nul, voor de blauwhemden is het zaak om aan een nieuwe serie te beginnen!
Zoals gezegd, wist Bentelo afgelopen zondag te winnen. Makkelijk kwam deze overwinning absoluut niet tot stand. Na een 0-1 achterstand kwam Bentelo al vrij snel op gelijke hoogte. Vlak voor rust werd een overtreding aan Bentelose zijde bestraft met een rode kaart. In de resterende 50 minuten werd op basis van strijd en beleving alsnog een 3-1 overwinning behaald.
Dan naar Lochuizen, dat de competitie prima is gestart. Zowel SVBV als Haarlo werd met ruime cijfers verslagen. Na twee speelronden was het hiermee zelfs koploper in klasse 5B. Hierdoor reisde de ploeg van trainer Tonnie Schuurman afgelopen zondag vol vertrouwen af richting Neede. Deze beladen derby eindigde voor Lochuizen echter in mineur. Het werd namelijk 5-1 voor Neede. De mooiste goal van de wedstrijd kwam op naam van Ruben Schuurman. De aanvoerder van Lochuizen schoot een vrije trap haarfijn met zijn linker in de kruising.

De afgelopen drie edities tussen Lochuizen en Bentelo eindigden allen in een overwinning voor Bentelo. Meest recent is de wedstrijd uit mei 2017. Bentelo won destijds moeizaam met 2-4, wat uiteindelijk een plek in de nacompetitie om promotie opleverde.

Weet Bentelo aankomende zondag de punten mee te nemen uit Lochuizen?
Om 14:00 wordt er afgetrapt.
Scheidsrechter is dhr. Molenaar..  

 

 

 

Gerrit Nijland benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

26 apr

Gerrit Nijland benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Door Thijs Nijland | Tags Jeugd, Senioren

Vanochtend is Gerrit Nijland, tijdens de lintjesregen…

SPEELSTER VAN DE WEEK

16 apr

SPEELSTER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Onze sponsoren