• Door Marco van den Ham
  • Tags Bentelo 1
  • Geplaats op vrijdag 2 november 2018

Voorbeschouwing Hoeve Vooruit - V.V. Bentelo

Zondag 4 november staat de kraker tussen Hoeve Vooruit en V.V. Bentelo op het programma. Beide teams zijn nog ongeslagen en doen bovenin mee in de 5e klasse B. Samen met Neede zijn dit de drie team die 15 punten uit 5 wedstrijden hebben behaald.  

Terugkijkend op vorig weekend heeft Bentelo zijn eerste ‘echte’ test goed doorstaan, dit door met 4-2 te winnen van EGVV. Hoeve heeft afgelopen weekend een mega overwinning geboekt tegen SP Haarlo door met maar liefst 11-1 te winnen bij SP Haarlo. Beide teams zijn in goede doen en zullen er alles aan doen om zondag de drie punten te pakken. 

In de strijd om de eerste periode is de wedstrijd tegen Hoeve Vooruit een zeer belangrijke wedstrijd. Met nog 3 wedstrijden te gaan doen Bentelo en Hoeve Vooruit daar volop in mee. Zondag om 14.00 zal de wedstrijd van start gaan op sportpark ’t Meuken. De wedstrijd staat onder leiding van dhr. Peters.

Een leuk feitje; de wedstrijd zal gefilmd worden door RTV oost waarbij er een verslag te zien zal zijn bij het programma de Oosttribune. 

 

 

voetbalschoenen van Toon Katier

21 feb

voetbalschoenen van Toon Katier

Door Marco van den Ham

De kleinste jeugd van V.V. Bentelo krijgt voor de 4e…

SPELER VAN DE WEEK

21 feb

SPELER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Onze sponsoren