• Door Marco van den Ham
  • Tags Bentelo 1
  • Geplaats op zaterdag 7 april 2018

Voorbeschouwing Hector – Bentelo

De lente heeft zijn intrede gedaan!! Onder prachtige weersomstandigheden zal komende zondag weer een hofderby worden afgewerkt. Bentelo gaat namelijk op bezoek in Goor bij Hector.

Deze wedstrijd tegen de ploeg van Mark Dijkstra is er één met de nodige belangen.
Hector staat op dit moment op de 12e plaats met 10 punten uit 16 wedstrijden, Bentelo heeft daarentegen 6 punten meer maar met een wedstrijd meer gespeeld. Bij een overwinning voor de blauw-witten nemen zij een ruimere afstand van de onderste plaatsen maar bij een nederlaag wordt het verschil in verliespunten teruggebracht tot nihil.
De resultaten van beide teams na de winterstop komen overeen en getuigen nog niet van veel vertrouwen. Beide teams wisten eenmaal te winnen en tweemaal werd enkel een punt gepakt.
Afgelopen zondag was de koploper uit Hengevelde nog de tegenstander van Hector. Na een verrassende voorsprong voor de hectorianen nam WVV het initiatief over en kwam met 3-1 voor. Met veel inzet en strijdlust kwam Hector weer op 3-2 maar moest uiteindelijk de punten aan WVV laten.
Bentelo zal in Goor een tegenstander treffen die zeer gebrand zal zijn op een goed resultaat om de aansluiting te houden met de veilige plaatsen. Waar Hector ook tegen WVV vroeg op voorsprong kwam moet Bentelo vanaf de eerste minuten bij de les zijn.
In de thuiswedstrijd liet Bentelo zien dat ook de mannen van Bas Nijweide over veerkracht beschikken. Na 85 minuten was het namelijk nog 0-1 in Bentelo maar toch wist Bentelo de punten in eigen huis te houden.

Kan Bentelo zondag ook in Goor van Hector winnen?

Hector - Bentelo
 vv Bentelo – GFC
14:00u, Sportpark ’t Doesgoor
Hofderby: 9 van 12

 

 

Programma Super Sunday bekend!

28 mrt

Programma Super Sunday bekend!

Door Thijs Nijland | Tags Senioren

Over 3 weken is het zover: 18 gemotiveerde voetbal…

Verslag HVV Hengelo 1 - VV Bentelo 1

28 mrt

Verslag HVV Hengelo 1 - VV Bentelo 1

Door Thijs Nijland | Tags Bentelo 1

Zondag 24 maart stond de kraker tussen Bentelo en Hengelo…

Onze sponsoren