• Door Marco van den Ham
  • Tags Bentelo 1
  • Geplaats op zaterdag 22 september 2018

Voorbeschouwing Haarlo 1 - Bentelo 1

Bentelo begint de competitie aanstaande zondag met een uitwedstrijd tegen Haarlo.

Met Bert-Jan Heupers als nieuwe trainer en een heel aantal overkomen spelers uit JO-19, is de selectie zes weken geleden begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De eerste wedstrijden werden gespeeld op het Hoftoernooi. Dit jaarlijks terugkerende toernooi werd ongeslagen afgesloten met een vierde plaats. Na drie gespeelde bekerwedstrijden kwam Bentelo uiteindelijk 1 doelpunt tekort om een ronde verder te komen. Tegen Mariënveld en Ruurlo werd gelijk gespeeld, de laatste wedstrijd tegen KSH werd gewonnen. Hierdoor gaat Bentelo ongeslagen richting Haarlo, op jacht naar de eerste drie punten van het seizoen.

Haarlo begint aanstaande zondag aan hun derde seizoen in de zondag 5e klasse. De jaren daarvoor speelde het namelijk op zaterdag. Het eerste seizoen eindigden de Haarloërs in de middenmoot, vorig seizoen werd men laatste. De withemden zullen daarom gebrand zijn om het dit seizoen beter te gaan doen. Onder leiding van trainer Raymond van der Heide is de doelstelling dan ook om in de middenmoot te eindigen.         

Twee jaar geleden troffen beide ploegen elkaar voor het eerst op sportpark de Berkel. Toen werden de punten verdeeld. Na een 1-2 rusttand lukte het Haarlo wel om in de tweede helft een doelpunt te scoren.

Kan Bentelo de ongeslagen reeks voortzetten en de eerste punten mee uit Haarlo nemen? Om 14:00u is de aftrap, op het veld langs rivier de Berkel.

sp Haarlo - vv Bentelo
14:00u, Sportpark De Berkel
Scheidsrechter is: dhr. Lammers

 

 

 

BNB Bokaal prooi voor Bentelo 5!

19 sep

BNB Bokaal prooi voor Bentelo 5!

Door Thijs Nijland | Tags Senioren

Afgelopen zondag stond de laatste speelronde van de…

SPELER VAN DE WEEK

18 sep

SPELER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Onze sponsoren