• Door Marco van den Ham
  • Tags Bentelo 1
  • Geplaats op donderdag 3 maart 2016

Voorbeschouwing E.G.V.V. - vv Bentelo

Het is nog even afwachten hoe het deze week met de regen en sneeuw gaat, maar mocht het allemaal meevallen, zullen de heren van vv Bentelo a.s. zondag afreizen naar Gelselaar om te voetballen tegen E.G.V.V..

E.G.V.V. doet het net zoals Bentelo wisselvallig in deze competitie en vinden we terug op een 7e plaats met 19 punten. Ook voor de mannen uit Gelselaar is er nog niets aan de hand en is de kans op nacompetitie nog aanwezig, maar er zal een keer gewonnen moeten worden, want in totaal doen er maar liefst 7 (!) teams mee om die felbegeerde plaats 4. Even voor de mensen thuis, hoe de stand er op dit moment in de subtop uit ziet:

4 Hoeve Vooruit 14-22
5 Bentelo            15-22
6 Meddo             15-20
7 EGVV              15-19
8 Bredevoort       13-18
9 GSV                 15-18
10 Diepenheim   15-16

Spannend, omdat (zoals eerder gezegd) elk elftal verassend punten laat liggen elke week. Noem bijvoorbeeld Erix (kampioenskandidaat) die vorige week met 1-1 gelijk speelt tegen Haaksbergen (13e plaats). Maar goed, even terug naar E.G.V.V.. De ploeg presteert dus wisselvallig en heeft zelfs in 2016 van de 4 wedstrijden niet gewonnen. Er werd 2 keer verloren van mede-subtoppers Meddo en Diepenheim, maar wel 2 keer knap gelijkgespeeld tegen Hoeve Vooruit en Rietmolen. Topscorer (9x) Ronald Zieverink zal er in ieder geval op gebrand zijn om a.s. zondag zijn ploeg naar 3 punten te leiden.

Ook Bentelo zit in een niet al te beste reeks in 2016. 1 keer winst, verlies en vorige week gelijk tegen S.V.B.V., waar de ploeg eigenlijk verplicht was om 3 punten mee huiswaarts te nemen. Met het gemis van enkele basisspelers, heeft Bentelo veel moeite om de prima reeks van eind 2015 voort te zetten. Maar elke week is weer een nieuwe week dus nieuwe verrassingen in onze competitie. Wat we nog weten van de eerste wedstrijd tegen E.G.V.V. is dat Bentelo prima begon en heer en meester was, maar na de 1-0 zette trainer Niek Kleine Toereers een zeer tactische wijziging neer, waar Bentelo geen antwoord op had. Door zeer knullig verdedigen, won E.G.V.V. met 3-4 waarin het zelfs wel 3-7 had kunnen worden, als Kilian geen puike wedstrijd keepte.

Bentelo is dus gewaarschuwd tegen de snelle aanvallers en counters van concurrent E.G.V.V., maar kan de 3 punten hard gebruiken en zal zich hiervoor moeten wapenen.

Wij nodigen u uit a.s. zondag op sportpark ‘de Benneker’ in Gelselaar om 14.00 uur.

SPEELSTER VAN DE WEEK

16 apr

SPEELSTER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 :  6-3

10 apr

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 : 6-3

Door Marco van den Ham | Tags Wedstrijdverslagen

Afgelopen zaterdag speelden de jongens van JO7-2, onder…

Onze sponsoren