• Door Marco van den Ham
  • Tags Bentelo 1
  • Geplaats op donderdag 22 maart 2018

Voorbeschouwing Bentelo – GFC

Gezien de huidige weersvoorspellingen, lijkt het erop dat er aanstaande zondag eindelijk weer eens een volledige competitieronde kan worden afgewerkt. Voor Bentelo betekent dit een thuiswedstrijd tegen GFC.    

GFC is dit seizoen één van de verrassingen in competitie 4B. Na dertien speelronden is de ploeg van trainer Romano Lammertink namelijk nog steeds ongeslagen, waardoor het nog volop meestrijd om het kampioenschap. Zoals gezegd verassend, althans voor buitenstaanders, aangezien GFC zich vorig jaar ternauwernood wist te handhaven. In Goor zelf hadden ze de sportieve ommekeer al voorzien, gezien hun doelstelling, namelijk het kampioenschap.  
Een speler om in de gaten te houden is Tim Wassink. De twintigjarige aanvaller heeft zijn vizier dit jaar scherp afgesteld, gezien zijn 9 doelpunten. Onlangs zette hij de Gorenaren nog op voorsprong in de beladen stadsderby tegen Hector. Deze wisten de Gorenaren in de ultieme slotfase nog te winnen.
Dat de “Rooin” in de ultieme slotfase een wedstrijd kunnen beslissen is ook Bentelo niet onbekend. Eerder dit seizoen leek Bentelo namelijk de punten meer naar huis te nemen, aangezien het scorebord na 87 minuten 1-2 aangaf. Toch bleven de drie-punten in Goor…
Twee weken geleden behaalde Bentelo eindelijk weer eens een overwinning. In de voorgaande 7 wedstrijden was dit namelijk niet gelukt. Grote man in Markelo was A-junior Ties Schutte, die zijn basisdebuut bekroonde met een loepzuivere hattrick. Mede hierdoor is Ties definitief overgegaan naar het eerste. Naast Ties is het goed om te zien dat ook andere A-junioren aan de deur kloppen.

Kan Bentelo zondag stunten tegen het nog ongeslagen GFC?

 vv Bentelo – GFC
14:00u, Sportpark De Pol
Hofderby: 8 van 12
Scheidsrechter is: dhr. Reuvers

Pupil van de week is: Tom Apeldoorn en Rick Sprokkereef

SPEELSTER VAN DE WEEK

16 apr

SPEELSTER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 :  6-3

10 apr

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 : 6-3

Door Marco van den Ham | Tags Wedstrijdverslagen

Afgelopen zaterdag speelden de jongens van JO7-2, onder…

Onze sponsoren