• Door Marco van den Ham
  • Tags Bentelo 1
  • Geplaats op zaterdag 25 maart 2017

Voorbeschouwing Bentelo – Buurse

Aankomende zondag is het SUPER-SUNDAY in de 5e klasse B. Bentelo ontvangt, als nummer 4, de koploper en Diepenheim, als nummer 3, ontvangt nummer 2 Neede.  Voor de stand op de ranglijst en het vervolg van de competitie dus een zeer belangrijk weekend!!!

Zoals gezegd; Buurse! Een bekende tegenstander op sportpark de Pol. In de laatste 6 seizoenen troffen de teams elkaar al 9 maal in Bentelo en Buurse. Buurse won 5x, Bentelo 2x en 2x werd het gelijk. Een angstgegner mag wel gezegd worden.
De wedstrijd in Buurse eindigde begin oktober in een 1-0 overwinning voor Buurse. Halverwege de eerste helft wist Buurse uit een cornerbal de winnende treffer te scoren. Bentelo kon geen echte vuist maken en kon de hele wedstrijd geen uitgespeelde kansen creëren.
Buurse komt als koploper naar Bentelo maar zal toch met een twijfelend gevoel afreizen. Na de winterstop speelde de ploeg namelijk gelijk tegen EGVV, GSV en Meddo maar haalde het een mega-belangrijke overwinning op Neede. De ploeg van Martijn Misana zal ook tegen Bentelo dit kalenderjaar ongeslagen willen blijven. Met nog 8 wedstrijden te gaan zullen zij een gaatje willen slaan met de achtervolgers.
Ook Bentelo speelt na de winterstop wisselvallig. Een knappe overwinning op Diepenheim werd gevolgd met remises tegen Haarlo en GSV. Vorige week werd weer overtuigend gewonnen van Haaksbergen. Om de competitie weer spannend te maken zal zondag een overwinning nodig zijn, hierna kan dan worden gekeken naar andere uitslagen.

Om deze punten in eigen huis te houden kunnen wij uw support goed gebruiken!!

VV Bentelo – VV Buurse
Sportpark ‘De Pol’
14.00 uur
Scheidsrechter is dhr. Brouwer
Pupillen van de week zijn Youp Ros en Sen Rosink

 

 

SPEELSTER VAN DE WEEK

16 apr

SPEELSTER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 :  6-3

10 apr

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 : 6-3

Door Marco van den Ham | Tags Wedstrijdverslagen

Afgelopen zaterdag speelden de jongens van JO7-2, onder…

Onze sponsoren