• Door Marco van den Ham
  • Tags Bentelo 1
  • Geplaats op dinsdag 26 september 2017

Voorbeschouwing Bentelo 1 – Hector 1

Zondag staat voor Bentelo de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen op het programma. Op sportpark de Pol wordt Hector verwelkomd.

Afgelopen zondag behaalde Bentelo het eerste punt in de uitwedstrijd tegen UDI. Een 1-0 voorsprong kon in de tweede helft niet worden vastgehouden. In balbezit was het spel nog wat onrustig maar op basis van strijd en een goede organisatie was een punt verdiend. Het onrustige spel is iets om aan te werken, strijdlust en een goede organisatie zullen de basis moeten zijn voor een langer verblijf in de 4e klasse.
Na een aantal slechte resultaten in de voorbereiding speelde ook Hector haar eerste competitiewedstrijd gelijk. Tegen FC Aramea werd het in Goor 1-1. De groen-witten zijn één van de ervaren rotten in competitie 4B, met zo af en toe een tijdelijk succesje naar de 3e klasse. Met aanvaller Christian Haverslag heeft de ploeg van trainer Mark Dijkstra een heuse YouTube hit tot zijn beschikking. De speler scoorde onlangs op Bergkampiaanse wijze, een speler om dus rekening mee te houden.

In het seizoen 2013/2014 speelden beide teams voor het laatst tegen elkaar in competitieverband. Bentelo won destijds met 1-0. Blijven zondag de punten opnieuw in Bentelo?

 vv Bentelo 1 – sv Hector 1
14:00u, Sportpark De Pol
Hofderby: 1 van 12
Scheidsrechter is: dhr. Reuvers

Pupil van de week is: Berjan Timmer

 

 

 

Programma Super Sunday bekend!

28 mrt

Programma Super Sunday bekend!

Door Thijs Nijland | Tags Senioren

Over 3 weken is het zover: 18 gemotiveerde voetbal…

Verslag HVV Hengelo 1 - VV Bentelo 1

28 mrt

Verslag HVV Hengelo 1 - VV Bentelo 1

Door Thijs Nijland | Tags Bentelo 1

Zondag 24 maart stond de kraker tussen Bentelo en Hengelo…

Onze sponsoren