• Door Marco van den Ham
  • Tags Bentelo 1
  • Geplaats op vrijdag 23 september 2016

Voorbeschouwing Bentelo 1 – Haarlo 1

Komende zondag staat voor Bentelo de eerste thuiswedstrijd op het programma. Op sportpark verwelkomen we Sportclub Haarlo.

Nadat Bentelo de eerste wedstrijd in Diepenheim onder de ondergrens zakte herstelde het zich in Delden vorige week. Na een goede wedstrijd werden de vele kansen echter niet omgezet in doelpunten waardoor een puntendeling het gevolg was. Het veldspel en de organisatie biedt echter vertrouwen voor de komende wedstrijden waarin de punten moeten worden gehaald om de aansluiting met de top te houden.

Komende zondag dus Haarlo. We vinden Haarlo op dit moment terug op een 9e positie. Nadat de  eerste 2 wedstrijden werden verloren werd afgelopen zondag thuis met 4-2 gewonnen van Meddo. Haarlo is qua voetbalvereniging een beetje een vreemde eend in de bijt. Waar in het hedendaagse amateurvoetbal de ene na de andere zondagvereniging de overstap maakt naar het zaterdag voetbal koos Haarlo er afgelopen seizoen voor om over te stappen naar het zondag voetbal. Een team om voor de periodes rekening mee te houden aangezien de ploeg van Dick Makkink de laatste 2 jaar in de zaterdag 4e klasse ook telkens een periode heeft gepakt. De huidige trainer van Haarlo is voor Bentelo geen onbekende. Dick Makkink komt namelijk zondag even terug naar de club waar hij in en de seizoenen 1998-1999 en 1999/2000 trainer was.

We zien u graag, a.s. zondag op sportpark ‘De Pol’, waar de wedstrijd om 14.00 uur zal aanvangen. Dhr Wiegerink zal de wedstrijd gaan leiden en de Pupil van de Week is Laurens Bosch.

 

SPEELSTER VAN DE WEEK

16 apr

SPEELSTER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 :  6-3

10 apr

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 : 6-3

Door Marco van den Ham | Tags Wedstrijdverslagen

Afgelopen zaterdag speelden de jongens van JO7-2, onder…

Onze sponsoren