• Door Marco van den Ham
  • Tags Bentelo 1
  • Geplaats op donderdag 30 november 2017

Voorbeschouwing Bentelo 1 – BSC Unisson

Na een voetballoos weekend te hebben gehad wegens slecht bespeelbare (natuurgras) velden staat zondag de wedstrijd Bentelo – BSC Unisson op het programma. Een wedstrijd op kunstgras, oftewel noteer hem vast in uw agenda.

BSC Unisson speelde zijn eerste wedstrijd van het seizoen tegen TVO. Deze derby ging met 1-0 verloren. De misstap in Beckum werd in de vier daaropvolgende wedstrijden rechtgezet door ze allen winnend af te sluiten. Deze serie overwinningen had een plek in de top van het klassement als gevolg. Een plek die past bij de doelstelling van de Boekeloërs, namelijk eindigen bij de top 4. In de laatste drie wedstrijden werd alleen een punt behaald tegen Diepenheim, waardoor de ploeg van trainer René Belt inmiddels deelnemer is geworden met clubs uit de middenmoot. Diezelfde trainer moest deze week verantwoording afleggen middels een interview aan het blad; huis aan huis Enschede. Volgens hem zijn de resultaten van de laatste weken geen dipje, wel een golf aan blessures. Onder andere topscorer aller tijden (153 doelpunten in 9 seizoenen) Arjan Wissink wordt gemist.

Om in het ritme te blijven speelde Bentelo afgelopen dinsdag een oefenduel tegen DSVD. Met name in de eerste helft kon Bentelo prima meekomen met de Deurningers die een klasse hoger spelen. Tot de 88e minuut koersten beide teams af op een gelijkspel, echter kreeg Bentelo er in de laatste minuten nog 2 om de oren, waardoor alsnog werd verloren. Ietwat aanstaande zondag absoluut niet mag gebeuren, wil het met vertrouwen af reizen richting de wedstrijd de week erop…

vv Bentelo – BSC Unisson
14:00u, Sportpark De Pol
Scheidsrechter is: dhr. ten Dam
Speler van de week: Levi Blanke

 

 

SPEELSTER VAN DE WEEK

16 apr

SPEELSTER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 :  6-3

10 apr

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 : 6-3

Door Marco van den Ham | Tags Wedstrijdverslagen

Afgelopen zaterdag speelden de jongens van JO7-2, onder…

Onze sponsoren