• Door Marco van den Ham
  • Tags Bentelo 1
  • Geplaats op donderdag 27 september 2018

Voorbeschouwing Bentelo 1 - Haaksbergen 1

Bentelo wil goede start voortzetten tegen Haaksbergen.

Na de 6-0 overwinning tegen Haarlo SP, wil Bentelo in zijn eerste thuiswedstrijd van het seizoen daar graag een goed vervolg aan geven. Dit moet dan gebeuren tegen v.v. Haaksbergen, die vorige week de competitie ook goed zijn begonnen. Haaksbergen won namelijk met 2-1 van Bornerbroek en heeft dus net als Bentelo een ongeslagen status.

De laatste keer dat Bentelo en Haaksbergen elkaar troffen op sportpark te Pol, was in het seizoen 16/17 en werd er door Bentelo een respectievelijke overwinning geboekt van 6-0. Dat het dit jaar anders gaat worden is bij bentelo zeker bekend. V.v. Haaksbergen heeft de weg omhoog ingezet; waar men in het seizoen 16/17 nog als 13e eindigde, werd er vorig jaar een knappe 7e plaats behaald. Voor Bentelo trainer Bert-Jan Heupers is v.v. Haaksbergen zeker geen oude bekende, in het seizoen 2006/2007 stond de hoofdtrainer namelijk voor de groep van Haaksbergen, dit ook in de 5e klasse B, waar beide teams nu in uitkomen.

Bentelo en Haaksbergen zullen vol de strijd aangaan om de ongeslagen status te behouden. Wie van de teams zal de 3 punten binnen halen?
De wedstrijd zal om 14.00 worden gespeeld op Sportpark de Pol in Bentelo en zal onder leiding staan van dhr. Peters.

SPEELSTER VAN DE WEEK

16 apr

SPEELSTER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 :  6-3

10 apr

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 : 6-3

Door Marco van den Ham | Tags Wedstrijdverslagen

Afgelopen zaterdag speelden de jongens van JO7-2, onder…

Onze sponsoren