• Door Marco van den Ham
  • Tags Bentelo 1
  • Geplaats op vrijdag 17 november 2017

Voorbeschouwing Bentelo 1 - EMOS 1

Zondag staat voor Bentelo de thuiswedstrijd tegen EMOS op het programma. Kan Bentelo stunten tegen de koploper uit Enschede?

Voor het eerst in de historie treffen beide teams elkaar in competitieverband en meteen zijn de  belangen groot. EMOS kan bij een overwinning de eerste periode binnen halen en zich daarmee kwalificeren voor de nacompetitie. Bentelo wil de ongeslagen thuisreeks in competitieverband behouden en zich handhaven in de middenmoot.
Dat Eendracht Maakt Ons Sterk een periodetitel pakt is haast een vanzelfsprekendheid geworden. In 4 van de afgelopen 5 seizoenen lukte dit namelijk, echter resulteerde dit geen enkele  keer in een promotie naar de 3e klasse. Misschien dat het onder trainer Clemens Zwijnenberg wel gaat lukken dit seizoen. Deze rechtervleugelverdediger speelde in de jaren negentig jarenlang voor Fc Twente en Feyenoord. Bij die laatst genoemde club heeft hij zelfs gespeeld in de Champions League tegen o.a. Juventus. Met zijn roots als verdediger laat hij zijn EMOS erg aanvallend voetballen, gezien de 24 doelpunten in 7 gespeelde wedstrijden.
Bentelo speelde midweeks zijn tweede poulewedstrijd van de Tukker Cup. Tegen het hoger spelende Saasveldia werd verdienstelijk met 1-3 verloren. Dit betekend dat Bentelo is uitgeschakeld in de Tukker Cup.

Supporters, tot zondag!
vv Bentelo – EMOS
14:00u, Sportpark De Pol
Scheidsrechter is: Harmens

Spelers van de week: Cas Apeldoorn en Jesse Borre

 

 

 

Mijlpaal: Eerste officiële dameswedstrijd van VV Bentelo een feit!

30 sep

Mijlpaal: Eerste officiële dameswedstrijd van VV Bentelo een feit!

Door Thijs Nijland

In de 78 jarige historie van VV Bentelo zijn er al…

Jubileumfeest Club van 100 VV Bentelo

26 sep

Jubileumfeest Club van 100 VV Bentelo

Door Thijs Nijland | Tags Jeugd

Leden van de Club van 100, jeugdbestuur, leiders en…

Onze sponsoren