Victoria '28 1 - VV Bentelo 1

Zondag 1 oktober stond de 2e competitie wedstrijd van Bentelo 1 op het programma. Na vorige week een strakke pot te hebben gespeeld tegen SV de Lutte, gingen de heren van Bentelo 1 deze week op bezoek bij Victoria ’28.

Bentelo begint sterk aan de wedstrijd en komt gelijk een paar keer gevaarlijk door aan de linkerkant met Nick Linderman. Het sterkte begin wordt beloont als Niels Rikkert een mooie bal vanaf het middenveld weet te verzilveren. Met een kwartier gespeeld staat Bentelo voor met 1-0. 10 minuten later is Niels Rikkert wederom belangrijk door de 2-0 te scoren. Dit naar sterk doorgaan en het te slim af zijn van de verdediging en de keeper en zo de bal makkelijk weet in te schieten. Na de 2-0 gaat het iets gelijker op en komen ook de heren uit Zuid Enschede meer aan voetballen toe. De rust stand is 2-0. De 2ehelft komt Victoria sterk uit de kleedkamer en weet gelijk de aansluitingstreffer te scoren. Dit na een goede actie van de spits die de verre hoek weet te vinden. Bentelo komt hierna weinig aan voetballen toe. Na een voor de rest matige 2e helft weet Victoria ook de gelijkmaker te maken. Wederom de spits die met een boogbal Mart Hagrijs te slim af is die de bal alleen maar kan toucheren. Na 75 min staan de clubs weer op gelijke hoogte. Na een nog spannende slotfase waar Bentelo nog een aantal kansen krijgt en bij Victoria er een goal wordt afgekeurd wegens buitenspel, veranderd het scorebord niet. Eindstand 2-2. Een Wedstrijd waar beide clubs niet tevreden mee zullen zijn met de uitslag.

Volgende week wacht er wederom een uitwedstrijd naar sportpark ’T Wilpelo waar Sportclub Overdinkel de tegenstander is,