• Door Stef Haverkate
  • Geplaats op maandag 26 november 2018

Verslag jaarvergadering 2018

Afgelopen vrijdag (23-nov) startte om 20:00 de jaarvergadering van VV Bentelo. Met een goede opkomst van +/- 65 leden trapte Dennis Exterkate als voorzitter de bespreking af.
Allereerst werd het woord gegeven aan Andre de Brouwer die namens de stichting een update gaf over veld 3. Deze verkeerd in goede staat en uitgangspunt is dat deze z.s.m in 2019 (verantwoord) in gebruik kan worden genomen, tevens is het nieuwe uitgerust met een beregeningsinstallatie.

Vervolgens was het woord aan Gerbrand, die als penningmeester inzage gaf in de jaarcijfers van de club over afgelopen boekjaar. Tevens deelde hij de begroting voor 2019.
Dit jaar ook een aantal bestuurswijzigingen. Zowel Joost Exterkate, Carla Bauhuis als Anja Kortier hebben na vele verdienstelijke jaren afscheid genomen van hun rol in het bestuur. De voorzitter bedankte hen na een persoonlijk woord, afsluitend met een bos bloemen.
Zoals ieder jaar werden ook dit jaar de jubilarissen uitgereikt van het 25-jarig lidmaatschap van een aantal leden. Ditmaal mochten Remco Baumeister, Ruben Rouhof, Nick Spoolder, Sander Haverkate, Robin Haverkate en Stef Haverkate deze speld in ontvangst nemen.

Als laatste werd de “Gouden Schoen” uitgereikt. Dit jaar heeft Vincent Grashof deze met succes verdedigd. Hij mocht dan ook de prijs voor de 2 keer op rij in ontvangst nemen.
Ook Mart Nijland nam voor het 2e jaar op rij een prijs in ontvangst, alleen dan die van “Koning doelpuntenmaker 2019”.

De avond werd gezellig met de groep afgesloten in de kantine. Op naar een succesvol 2019!

Klik hier voor de foto's.

Bestuur
VV Bentelo

 

 

Trainers, leiders en trainingstijden seizoen 2019 2020 jeugd

19 aug

Trainers, leiders en trainingstijden seizoen 2019 2020 jeugd

Door Rien Nijland

Onderstaand vinden jullie de lijst met leiders en trainers…

Teamindeling jeugd 2019/2020

25 jun

Teamindeling jeugd 2019/2020

Door Rien Nijland

Onze sponsoren