Verslag Bentelo 1- Vios Beltrum 1
  • Door Thijs Nijland
  • Tags Bentelo 1
  • Geplaats op vrijdag 9 februari 2024

Verslag Bentelo 1- Vios Beltrum 1

Zondag 28 januari speelde Bentelo zijn eerste competitiewedstrijd na de winterstop.

Om 14:00 werd er afgetrapt op Sportpark de Pol. Bentelo wist binnen een paar minuten al te scoren. Een lange bal werd verkeerd ingeschat door de verdediger van Vios Beltrum, waardoor Niels Rikkert een vrije doortocht had en de bal rustig langs de keeper schoof. 1-0 Niels Rikkert. Bentelo bleef na de 1-0 een tijd lang goed spelen en gaf een aantal gevaarlijke voorzetten. Toch wist Vios na een half uur op gelijkhoogte te komen. Bentelo stond niet goed waardoor Vios via een snelle omschakeling de 1-1 op het bord zette. Tot de rust was het spel van Bentelo wat minder, beide teams wisten ook niet echt gevaarlijk te worden.

In de tweede helft begon Bentelo weer iets beter te spelen en creëerde het langzaam enkele kansen. Na ongeveer 60 minuten wist Niels Rikkert te scoren uit een afgeslagen corner welke opnieuw werd ingebracht. 2-1 Niels Rikkert. Vios ging nu steeds meer over op de aanval waardoor de ruimtes achterin bij Vios steeds groter werden. Bentelo wist uit de omschakeling steeds gevaarlijk te worden.
Na 80 minuten was het dan ook 3-1 door Brent Schutte op aangeven van de ingevallen Luc Meulenkamp. De wedstrijd was nu echt gespeeld. Vios creëerde niks meer en Bentelo had de score misschien nog wat verder kunnen verhogen. Einduitslag 3-1 Bentelo.

Volgende week speelt Bentelo uit tegen De Lutte, graag zien we jullie dan.

voetbalschoenen van Toon Katier

21 feb

voetbalschoenen van Toon Katier

Door Marco van den Ham

De kleinste jeugd van V.V. Bentelo krijgt voor de 4e…

SPELER VAN DE WEEK

21 feb

SPELER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Onze sponsoren