Vacature Trainer/coach jeugdelftal VV Bentelo
  • Geplaats op vrijdag 22 maart 2019

Vacature Trainer/coach jeugdelftal VV Bentelo

Trainer/coach jeugdelftal VV Bentelo

VV Bentelo is een enthousiaste en groeiende voetbalvereniging. Het elftal JO19-1 zal in het seizoen 2019/2020 uitkomen in de 1e klasse, de JO17 en JO15 in de 2e klasse en voor deze teams zijn we op zoek naar een gemotiveerde trainer/coach. Wat verwachten wij? * Een enthousiaste trainer die spelers beter maakt, maar ook naar het sociale aspect binnen de club kijkt. * Het verzorgen van 2 trainingen doordeweeks. * De coaching en begeleiding van het elftal op zaterdag. * Goede communicatie en overleg met de trainers van de selectie elftallen. Wat bieden wij? * Een uitstekende accommodatie met kunstgrasveld en goed materiaal. * Begeleiding door de Technische Commissie. * Plezierige werkomgeving binnen een goede organisatie. * Een passende vergoeding.

Heb je interesse in deze functie? Dan kun je jouw motivatie en CV naar info@vvbentelo.nl sturen. Bij vragen of voor meer informatie kun je contact opnemen met: Stephan ter Avest Jeugd coördinator VV Bentelo Tel: 06-27531370