Vacature: Hoofdtrainer Bentelo 1
  • Door Rien Nijland
  • Tags Bentelo 1
  • Geplaats op woensdag 11 april 2018

Vacature: Hoofdtrainer Bentelo 1

10 april 2018

VV Bentelo, uitkomend in de vierde klasse B district Oost van het zondagvoetbal, een competitie met veelal derby’s, is voor het seizoen 2018/2019 op zoek naar een enthousiaste hoofdtrainer voor het 1-elftal. We hebben de ambitie om een stabiele 4e klasse te worden.

Wij bieden hierbij: - Een vereniging waarbij prestaties en plezier samengaan. - Een jonge, gedreven en leergierige spelersgroep.

- Moderne accommodatie met goede faciliteiten, waaronder een verlicht kunstgrasveld.

- Talentvolle jeugd.

De hoofdtaken zullen bestaan uit:

- Het verzorgen van gevarieerde trainingen op de dinsdag- en donderdagavond en coaching op wedstrijddagen. - Het elftal verzorgd en attractief voetbal laten spelen.

- Oog voor de ontwikkeling van individuele spelers en kan zorgen voor teamspirit.

 Eigenschappen van de trainer:

- Communicatieve en sociale vaardigheden, zowel individueel als in groepsverband. - Dient goed te kunnen samenwerken met de leiders van de selectie en andere elftallen binnen de vereniging. - Goed in de omgang met jeugdige spelers en heeft oog voor talenten die vanuit de jeugd doorkomen. - Een duidelijke visie hebben en deze kunnen vertalen richting de spelersgroep. - In het bezit van TC 3, voorkeur TC 2.

Ziet u uzelf terug in dit profiel, dan ontvangen wij graag uw CV met motivatie, deze kunt u mailen naar het volgende email adres: joostexterkate@hotmail.com. Ook voor vragen met betrekking tot deze functie kunt u contact op nemen met het bovenstaande email adres. Graag reacties voor vrijdag 20 april. Voor meer informatie over vv Bentelo ga naar: www.vvbentelo.nl.

Teamindeling jeugdteams seizoen 2023-2024

27 mei

Teamindeling jeugdteams seizoen 2023-2024

Door Thijs Nijland | Tags Jeugd

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al…

Vacatures: Trainer/coach jeugdelftallen VV Bentelo

24 mei

Vacatures: Trainer/coach jeugdelftallen VV Bentelo

Door Thijs Nijland | Tags Jeugd

VV Bentelo is een enthousiaste en groeiende voetbalvereniging.…

Onze sponsoren