Vacature: Hoofdtrainer Bentelo 1
  • Door Rien Nijland
  • Tags Bentelo 1
  • Geplaats op woensdag 11 april 2018

Vacature: Hoofdtrainer Bentelo 1

10 april 2018

VV Bentelo, uitkomend in de vierde klasse B district Oost van het zondagvoetbal, een competitie met veelal derby’s, is voor het seizoen 2018/2019 op zoek naar een enthousiaste hoofdtrainer voor het 1-elftal. We hebben de ambitie om een stabiele 4e klasse te worden.

Wij bieden hierbij: - Een vereniging waarbij prestaties en plezier samengaan. - Een jonge, gedreven en leergierige spelersgroep.

- Moderne accommodatie met goede faciliteiten, waaronder een verlicht kunstgrasveld.

- Talentvolle jeugd.

De hoofdtaken zullen bestaan uit:

- Het verzorgen van gevarieerde trainingen op de dinsdag- en donderdagavond en coaching op wedstrijddagen. - Het elftal verzorgd en attractief voetbal laten spelen.

- Oog voor de ontwikkeling van individuele spelers en kan zorgen voor teamspirit.

 Eigenschappen van de trainer:

- Communicatieve en sociale vaardigheden, zowel individueel als in groepsverband. - Dient goed te kunnen samenwerken met de leiders van de selectie en andere elftallen binnen de vereniging. - Goed in de omgang met jeugdige spelers en heeft oog voor talenten die vanuit de jeugd doorkomen. - Een duidelijke visie hebben en deze kunnen vertalen richting de spelersgroep. - In het bezit van TC 3, voorkeur TC 2.

Ziet u uzelf terug in dit profiel, dan ontvangen wij graag uw CV met motivatie, deze kunt u mailen naar het volgende email adres: joostexterkate@hotmail.com. Ook voor vragen met betrekking tot deze functie kunt u contact op nemen met het bovenstaande email adres. Graag reacties voor vrijdag 20 april. Voor meer informatie over vv Bentelo ga naar: www.vvbentelo.nl.

voetbalschoenen van Toon Katier

21 feb

voetbalschoenen van Toon Katier

Door Marco van den Ham

De kleinste jeugd van V.V. Bentelo krijgt voor de 4e…

SPELER VAN DE WEEK

21 feb

SPELER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Onze sponsoren