V.V.Bentelo JO-15 1-DEC’10 JO-15 1 : 9 - 0

We begonnen de wedstrijd goed door in de 4de minuut te scoren. Door een goede corner van Tim kon Nick simpel de 1-0 aantekenen. Daarna in de 22ste minuut scoort Tim de 2-0  doordat Nick een goede steek bal door de verdediging heen geeft. In de 32ste minuut scoor Nick de 3-0 doordat door een goede pass van Stef. Al met al was het geen bijzondere eerste helft.

De tweede helft begonnen we ook slap, maar na dit slappe begin pakten we het wel goed op door in de 47ste minuut te scoren, Bart maakte de 4-0 omdat Stef een goede pass geeft daarna zetten we gelijk vanaf de aftrap goed druk waardoor Nick in de 48ste  5-0 kan scoren door een goede pass van Sep.
We creëren veel kansen maar afmaken lukt nog niet echt heel makkelijk, maar in de 55ste minuut geeft Twan een goede pass op Stef die vervolgens voor de 6-0 zorgt
In de 59ste minuut scoort Nick de 7-0 omdat Bart een goede actie maakt en vervolgens ook een goede bal op Nick geeft. Hierna scoort Sep de 8-0 in de 62ste  omdat Bart een goede steek pass tussen de verdediging door geeft. In de 70ste minuut scoort Bart nadat hij de tegenstander goed opjaagt en vervolgens in balbezit komt en vervolgens goed afmaakt.

As woensdag de belangrijke wedstrijd tegen GFC, waarin wij kampioen kunnen worden. Allen tot dan!