V.V. Bentelo - Vosta

V.V. Bentelo - Vosta

Zondag 11 December speelde Bentelo zijn laatste wedstrijd voor de winterstop. Om 14:00 werd er afgetrapt op sportpark De Pol.

Vosta liet Bentelo aan de bal en zakt zelf het liefste direct in, waardoor de ruimtes voor Bentelo klein werden en er nog niet al te veel gevaar werd gecreëerd. Na het eerste kwartier lukte het Bentelo steeds beter om het spel sneller te verleggen wat leidde tot een aantal goede voorzetten en gevaarlijke afstandsschoten. In minuut 30 was het dan ook voor het eerst raak vanmiddag voor de thuisploeg. Brent Schutte wist een voorzet af te leveren op het hoofd van Niels Rikkert die de 1-0 binnen kon koppen. 1-0 Bentelo, Niels Rikkert. Het resterende deel van de 1e helft wist Bentelo nog een aantal kansen te creëren maar wist hieruit niet te scoren.

De 2e helft begon Bentelo goed, het wist steeds beter de bal te verleggen waardoor het voor Vosta steeds moeilijker werd dit te belopen. 10 Minuten na rust wist Bart Ottink zich vrij te draaien op het middenveld waarna hij kon uithalen op de goal, deze bal werd door een speler van Vosta van richting veranderd waardoor de keeper kansloos was. 2-0 Bentelo Bart Ottink. Bentelo nam na de 2-0 iets gas terug en werd ook daardoor iets slordigere. In minuut 70 wist Tom Veehof Brent te bereiken die zo de voor de 3-0 kon zorgen. 3-0 Bentelo Brent Schutte. In het resterende deel van de wedstrijd wist Bentelo niks weg te geven en daardoor weer de 0 te houden. Zelf wist het niet meer te scoren waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-0 overwinning voor Bentelo.

Bentelo gaat hierdoor als koploper de winterstop in en kan terugkijken op een goede eerste seizoenshelft.

,
Aanmelden nieuwe jeugdleden

01 jul

Aanmelden nieuwe jeugdleden

Door Marco van den Ham

Aanmelden nieuwe jeugdleden Jongens & Meisjes uit…

Onmisbaar: De vrijdagmorgenploeg!

28 jun

Onmisbaar: De vrijdagmorgenploeg!

Door Thijs Nijland | Tags Senioren

Ons sportcomplex “de Pol” ligt er strak bij. Zo werden…

Onze sponsoren