• Door Marco van den Ham
  • Tags Bentelo 1
  • Geplaats op dinsdag 26 april 2022

V.V. BENTELO - H.V.V. Hengelo : 4-1

Zondag 24 april staat de wedstrijd V.V. Bentelo - HVV Hengelo op het programma. Na een ongeslagen reeks van 6 wedstrijden kan Bentelo daar een vervolg aan geven tegen HVV Hengelo. Bentelo staat voorafgaand aan de wedstrijd op een vijfde plek en Hengelo zesde, met op de ranglijst twee punten verschil. De spelers van de week zijn Daan en Sieb.

Bentelo komt voetballend goed uit de startblokken. Dit resulteert in de 16e minuut tot een 1-0 voorsprong vanuit een prachtige goal van Bas Heerdink. Er volgen nog kleine kansen maar het lukt Bentelo niet om de voorsprong te vergroten. In de 45e minuut scoort Hengelo vrijwel uit het niets en brengt de stand terug naar 1-1. Dit is tevens de ruststand.

Na de rust pakt Bentelo de goede draad weer op. Na een tweetal wissels neemt Bentelo weer het initiatief. In minuut 71 is het Ties 'Chest' ter Avest die Bentelo op een 2-1 voorsprong zet met een knappe kopgoal. Bentelo zet het goede spel voort en Bas Heerdink gooit de wedstrijd in het slot door de 3-1 te maken. Het slot is wederom aan Ties 'Chest' ter Avest die vlak voor het einde de 4-1 maakt. Bentelo wint verdiend met 4-1 van HVV Hengelo en doet goede zaken op de ranglijst en in de periode.

Waar concurrenten de punten laten liggen zet Bentelo de goede reeks voort. Op zondag 1 mei speelt Bentelo de uitwedstrijd tegen Vilsteren. Het belooft een spannend einde te worden van de competitie waarbij Bentelo op jacht gaat naar de 3 punten in en tegen Vilsteren.

Fotos's

SPELER VAN DE WEEK

27 nov

SPELER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Agenda jaarvergadering 2023 vrijdag 1 december a.s.

24 nov

Agenda jaarvergadering 2023 vrijdag 1 december a.s.

Door Thijs Nijland | Tags Jeugd, Senioren

Beste leden, Zoals al eerder aangekondigd is de…

Onze sponsoren