TVV 1 - Bentelo 1

Zondag 10 oktober stond de uitwedstrijd tegen TVV op het programma. Gezien de laatste ontmoeting tussen beide ploegen wist Bentelo dat het een lastige middag zou krijgen.

In de eerste helft had TVV voornamelijk de bal. Bentelo stond goed opgesteld en gokte op de counter. Dit leverde enkele gevaarlijke mogelijkheden op. TVV kon het veldoverwicht niet omzetten in goede doelpogingen, hierdoor bleef het in de eerste helft dus 0-0.

In de tweede helft werd Bentelo steeds sterker dit resulteerde in de 60e minuut tot een doelpunt. Niels Rikkert kon, na een goede actie aan de linkerkant, Ties ter Avest vrij spelen die deze mogelijkheid niet onbenut liet en de 0-1 aantekende. TVV begon hierna wat meer aan te dringen maar tot grote mogelijkheden leidde dit niet. In de 85e minuut kwam TVV alsnog langszij. Na contact in het 16 meter gebied kreeg TVV een strafschop toegewezen die vervolgens benut werd. 1-1. Bentelo deed er vervolgens nog een schepje bovenop om alsnog de volledige 3 punten mee te nemen. Dit resulteerde in de 90 minuut tot de 1-2 van Niels Rikkert. Hij omspeelde de keeper en schoot vanuit een lastige hoek raak in leeg doel. Na deze hectische slotfase was de euforie groot aan Bentelo zijde en kon het de eerste competitiezege van het seizoen bijschrijven.

Verder nog vermeldingswaardig dat afgelopen zondag Stef Waanders en Wout Nijland beide hun debuut hebben gemaakt in het eerste. Voor beide zal ongetwijfeld meer wedstrijden volgen!

Zondag 24 oktober speelt Bentelo om 14:00 de volgende competitiewedstrijd thuis tegen Mariënheem.

 

Foto's

,
SPELER VAN DE WEEK

06 dec

SPELER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

FC 't Centrum - V.V. Bentelo

05 dec

FC 't Centrum - V.V. Bentelo

Door Cas Hobert | Tags Bentelo 1, Wedstrijdverslagen

V.V. Bentelo wint met 0-3 in de lastige uitwedstrijd…

Onze sponsoren