SV Delden 1 - Bentelo 1 : 2 - 2

Na de zure nederlaag van vorige week tegen Diepenheim was het voor Bentelo zaak om aan zijn tweede competitieduel wel drie punten over te houden.

Hiervoor stond wederom een Hofderby op het programma. SV Delden was de tegenstander. Het begin van de wedstrijd ging redelijk gelijk op en er werden aan beide kanten geen echte kansen gecreëerd. In de loop van het eerste bedrijf waren het de bezoekers die meer druk zetten op de Deldense defensie. Dit leverde een aantal goede mogelijkheden op en de openingstreffer kon dan ook niet uitblijven. Na een half uur spelen kwam de bal, na een van de vele goede aanvallen van Bentelose zijde, voor de voeten van Lennert, die van dichtbij binnenschoot. Hierna ging Bentelo gretig op zoek naar een verdubbeling van de score. Dit doelpunt kwam er uiteindelijk, maar werd door de scheidsrechter onterecht afgekeurd wegens buitenspel. Bentelo wist het krachtverschil niet om te zetten in doelpunten, waardoor er met een marge van slechts een doelpunt gerust werd. De tweede helft was wederom voor de bezoekers, maar wederom vergat het zich te belonen.

Een handvol 100% kansen werd niet benut, waardoor Delden nog steeds uitzicht hield op een resultaat. De eerste keer dat Delden voor het Bentelose doel kwam, was het meteen raak. Een vrije trap kon, na een scrimmage en een vermeende handsbal, door de Deldense spits in het doel worden gewerkt. Hierna ging Bentelo iets te geforceerd op zoek naar de voorsprong, waardoor de organisatie zoek was. Delden profiteerde optimaal en wist zijn buitenspeler op 20 meter van het doel te bereiken, welke de bal onberispelijk tegen de touwen jaagde en de Bentelose goalie kansloos liet. Bentelo wist zich te herpakken, om zo te jagen op de gelijkmaker. Wederom kreeg Bentelo een aantal opgelegde kansen en het was uiteindelijk Bas die een-op-een met de Deldense doelman koel bleef en de 2-2 eindstand op het bord bracht.

Gezien het krachtsverschil kan gerust gesteld worden dat Bentelo in Delden twee punten heeft laten liggen.  

 

,
Aanmelden nieuwe jeugdleden

01 jul

Aanmelden nieuwe jeugdleden

Door Marco van den Ham

Aanmelden nieuwe jeugdleden Jongens & Meisjes uit…

Onmisbaar: De vrijdagmorgenploeg!

28 jun

Onmisbaar: De vrijdagmorgenploeg!

Door Thijs Nijland | Tags Senioren

Ons sportcomplex “de Pol” ligt er strak bij. Zo werden…

Onze sponsoren