Verslag Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen Lochuizen 1 was Mike Drekkers “speler van de week”.

Zondag 27 mei was ik speler van de week bij de wedstrijd Bentelo 1- Lochuizen 1. Om 12.00 uur werd ik opgehaald door Kilian de keeper van Bentelo. Voor de wedstrijd begon mocht ik een mop vertellen. Daarna mocht ik met de spelers warm lopen en de keeper inschieten. Toen gingen we naar de kleedkamer voor de bespreking. Samen met de spelers mocht ik het veld op lopen aan het begin van de wedstrijd en op doel schieten bij de tegenstanders. Eindstand van de wedstrijd was 0-0. Als afsluiter kreeg ik een bal met alle handtekeningen van de spelers. Ik vond het een superleuke wedstrijd.
En ik hoop dat ik later net zo goed wordt als de spelers van Bentelo 1. Bedankt allemaal!

Trainers, leiders en trainingstijden seizoen 2019 2020 jeugd

19 aug

Trainers, leiders en trainingstijden seizoen 2019 2020 jeugd

Door Rien Nijland