SPELERS VAN DE WEEK

SPELERS VAN DE WEEK

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen Vosta 1 zijn Hesse Temmink en Luuk Volkerink “spelers van de week”.We wensen Hesse en Luuk zondag heel veel plezier toe en V.V. Bentelo 1 heel veel succes.

Ik ben Hesse Temmink, ik ben 10 jaar, ik zit in groep 7 en ik voetbal in de JO12, meestal op het middenveld. Mijn hobby’s zijn gamen, scouting en natuurlijk voetballen! Ik ben superfan van FC Twente, mijn favoriete speler is Cèrny en ik ga graag naar de wedstrijden met mijn seizoenskaart (gelukkig mag het weer!!). A.s. zondag sla ik een keer over want niets gaat natuurlijk boven VV Bentelo 1.  Later wil ik graag profvoetballer worden, maar als dat niet lukt is VV Bentelo 1 ook goed . Ik ben ook fan van Max Verstappen en de Formule 1 en ik doe dit seizoen mee aan de ZappEsport Racekampioenschappen.
Ik heb megaveel zin in zondag!!

Hallo ik ben Luuk Volkerink. Ik ben 10 jaar en mijn hobby’s zijn voetbal, gamen en scouting. Ik heb twee broertjes waar ik vaak in de tuin mee voetbal. Ik voetbal nu in de jo-11 1. Mijn favoriete positie is voor in waar ik vaak goals maak en achterin waar ik vaak de bal onderschep. En mijn favoriete speler is Ricky van Wolfswinkel hij staat ook voorin en maakt veel goals.

SPELER VAN DE WEEK

06 dec

SPELER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

FC 't Centrum - V.V. Bentelo

05 dec

FC 't Centrum - V.V. Bentelo

Door Cas Hobert | Tags Bentelo 1, Wedstrijdverslagen

V.V. Bentelo wint met 0-3 in de lastige uitwedstrijd…

Onze sponsoren