SP Haarlo 1 - Bentelo 1 : 1 - 6

Zondag 27 september was het dan eindelijk zover, de 1e competitiewedstrijd van Bentelo in en tegen Haarlo. Haarlo was de competitie goed begonnen met een 1-4 overwinning tegen EGVV. Op een goede grasmat werd om 14.00 afgetrapt. De wedstrijd stond onder leiding van Henk Sprukkelhorst.

Bentelo begon scherp aan de wedstrijd. Vanaf minuut 1 was duidelijk dat de mannen van Bert-Jan Heupers zin hadden aan het nieuwe seizoen, dit resulteerde in een snelle voorsprong. Bas Heerdink zag de keeper ver voor de goal staan en schoot vanaf een meter of 20 fraai raak in de bovenhoek. Niet veel later maakte dezelfde Bas Heerdink na een goede actie zijn 2e van de middag. Na een half uur spelen maakte Bentelo de 0-3. Niels Rikkert haalde de achterlijn, gaf de bal laag en strak voor waarna Ties ter Avest koel bleef en rustig binnen schoot. In het restant van de 1e helft speelde Bentelo goed, creëerde het kansen en gaf het niets weg.

In de tweede helft ging Bentelo door waar het gebleven was, al werd het wel wat slordiger aan de bal. Na een uur spelen maakte Dion Bunte zijn 1e officiële doelpunt voor V.V. Bentelo. Niet veel later deed Haarlo iets terug: een geweldig afstandsschot liet Stan Delil kansloos. Na deze aansluitingstreffer ontstond er veel ruimte voor Bentelo om de wedstrijd te beslissen. Een kwartier voor tijd viel deze beslissing door wederom een goal van Dion Bunte die de bal vanaf randje 16 fraai binnenschoot. Het slotakkoord was voor Bas Heerdink die 5 minuten voor tijd de 1-6 maakte.

Komende zondag staat de 1e thuiswedstrijd op het programma tegen V.V. Lochuizen. De ploeg van trainer Peter Groot Kormelink is het seizoen teleurstellend begonnen met 2 nederlagen tegen Vosta en EGVV. Vanwege de nieuwe coronamaatregelen is de wedstrijd helaas niet toegankelijk voor publiek, via Twitter en Instragram zijn wij wel live te volgen!

Supporters, blijf gezond en hopelijk tot snel!

Foto's

,
Aanmelden nieuwe jeugdleden

01 jul

Aanmelden nieuwe jeugdleden

Door Marco van den Ham

Aanmelden nieuwe jeugdleden Jongens & Meisjes uit…

Onmisbaar: De vrijdagmorgenploeg!

28 jun

Onmisbaar: De vrijdagmorgenploeg!

Door Thijs Nijland | Tags Senioren

Ons sportcomplex “de Pol” ligt er strak bij. Zo werden…

Onze sponsoren