SC Meddo 1 - VV Bentelo 1 : 0 - 1

Op vier wedstrijden voor het einde van de competitie, heeft Bentelo de vierde plek op de ranglijst stevig in handen.

Het is voor de blauwwitten zaak om deze positie vast te houden om zo een plek in de nacompetitie af te dwingen. Afgelopen zondag reisde Bentelo af naar directe concurrent Meddo, welke drie punten onder Bentelo stond. Bentelo ging goed van start en probeerde een vroege goal te forceren. De bezoekers kregen een aantal goede mogelijkheden op de openingstreffer en raakte eenmaal zelfs de paal, maar wist slechts eenmaal te scoren. Michel wist een mooie pass op waarde te schatten en veraste de Meddo doelman in de korte hoek.

Hierna ging Bentelo op zoek naar de 0-2, maar door het rommelige positiespel en het vele balverlies werd Bentelo voor rust niet echt gevaarlijk meer voor het vijandelijk doel. Na rust ging het spel meer gelijk op. Was de eerste periode van de tweede helft nog voor Bentelo, was het laatste gedeelte van de wedstrijd voor de thuisploeg. In het eerste kwartier kreeg Bentelo nog een aantal mogelijkheden op de 0-2, maar speelde deze slecht uit, waardoor het niet tot scoren kwam. De laatste 20 minuten drong Meddo aan om zo de gelijkmaker te forceren en zodoende nog een punt aan dit duel over te houden.  Dit leidde tot een aantal hachelijke momenten voor het Bentelose doel, maar de bezoekers hielden stand, waardoor het uiteindelijk met de volle drie punten huiswaarts keerde.

Door puntenverlies van enkele andere concurrenten, heeft Bentelo aan een punt genoeg om een plek in de nacompetitie af te dwingen en daarmee te strijden voor een plek in de vierde klasse.