RKSV Bornebroek - Bentelo : 0 - 5

Zondag 8 december stond de uitwedstrijd tegen RKSV Bornebroek op het programma. Om 14.00 werd er afgetrapt op sportpark ’t Brook, scheidsrechter was B.Kuipers.

De 1e helft was van beide kanten rommelig. Zodra Bentelo wilde voetballen zat Bornebroek er kort op, dit zorgde ervoor dat Bentelo veel de lange bal moest spelen. Na 20 minuten spelen kwam Bentelo ietwat tegen de verhouding in op voorsprong. Jeroen Bos was alert bij de 2e paal en kon een van richting veranderd schot binnentikken. Nog geen 10 minuten later was het wederom Jeroen Bos die scoorde voor Bentelo. Via een goede combinatie verschalkte hij de doelman vanaf randje 16 met een hard schot in de linkerbenedenhoek. Na de 2-0 kwam Bentelo beter in het spel en gaf het achterin niets weg.

Na de thee was het zaak voor Bentelo de wedstrijd snel te beslissen. In de 60e minuut gebeurde dit nadat Ties Schutte een pennalty raak schoot. Na de 3-0 was het geloof bij Bornebroek weg en speelde Bentelo de wedstrijd rustig uit. In de 75e minuut werd Pim Wilmink diep gestuurd en schoot de 0-4 binnen. In de slotminuten wist Pim Wilmink zijn 2e van de middag te maken na een goede steekpass van a-junior Jonne Poelman.

Een goede overwinning van Bentelo dat hierdoor klimt naar de 4e plaats. Volgende week staat de laatste wedstrijd voor de winsterstop op het programma. Om 14.00 komt Manderveen op bezoek in Bentelo. Manderveen staat met 7 punten op een 11e plaats. Bij winst kan Bentelo stijgen naar de 3e plaats. De wedstrijd staat onder leiding van S. Corte.