Rietmolen 1 - Bentelo 1

Op vrijdagavond 18 November speelde het eerste van Bentelo een uitwedstrijd bij Rietmolen.
Om 20:00 werd er afgetrapt door beide partijen. Rietmolen was de hele wedstrijd scherp en hard in de duels, waardoor Bentelo de hele wedstrijd eigenlijk niet aan voetballen toekwam. In de eerste helft werden er aan beide zijde weinig kansen gecreëerd. De 2e helft wist Bentelo na 10 minuten op voorsprong te komen. Dankzij een lange bal van Wout Nijland en het mistasten van de Riemolense defensie, kon Brent Schutte de bal in het doel werken. 0-1 Bentelo Brent Schutte. De rest van de wedstrijd wist Bentelo weinig weg te geven en kwam het er zelf nog een aantal keer aardig uit. Maar Rietmolen wist vooral gevaarlijk te worden uit inworpen en andere dode spelmomenten. In minuut nummer 80 wist Rietmolen dan ook te scoren uit weer zo'n lange inworp die zomaar bij de 2e paal binnenviel. Verder werd er niet meer gescoord en eindigt deze wedstrijd 1-1. Volgende week speelt Bentelo thuis tegen T.V.V om 14:00 zal worden afgetrapt op sportpark de Pol.