• Door Marco van den Ham
  • Geplaats op woensdag 12 juni 2019

Promotiewedstrijd Bentelo 2

Na vorige seizoen een zwaar jaar te hebben gedraaid, waarbij degradatie net werd ontlopen, begon het
Tweede dit jaar goed aan de competitie. Door dit goede begin, hebben we de eerste periode gewonnen en konden we ons vorige week opmaken voor de nacompetitie. De eerste wedstrijd tegen RSC Rossum werd vorige week met 6-3 gewonnen waardoor we in de finale moesten aantreden tegen Vogido 2 (het team van Mart ter Braak).

Afgelopen maandag zijn we met een bus vol afgereisd naar het complex van Bon Boys. Na een mooie sfeeractie van de Blue White Dynamite, kon de wedstrijd beginnen. Na een stroef begin, waarin het redelijk gelijk opging, liep Niels Rikkert goed door op de keeper, met een penalty als gevolg. Deze werd helaas gemist, maar Bentelo begon hierna beter te spelen. Door dat betere spel kreeg Bentelo enkele kleine kansen, totdat Bas Heerdink vlak na rust weg werd gestuurd door een lange bal en de 1-0 maakte. Hierna maakte Vogido echter door een penalty gelijk. Na de 1-1 hadden beide partijen over en weer enkele kansen, maar was Bentelo de betere partij. De wedstrijd werd in de laatste minuten beslist door doelpunten van Mart Visscher en Danny Ros, met als eind uitslag 3-1.