• Door Marco van den Ham
  • Geplaats op woensdag 7 juli 2021

Aanmelden nieuwe jeugdleden 4 tegen 4 competitie

 

Jongens & Meisjes uit Bentelo & Wiene & Zeldam vanaf 5 jaar

 

Het duurt nog maar even en dan begint ook voor onze jeugdafdeling het voetbalseizoen 2021 - 2022. Wil uw zoon of dochter volgend seizoen samen met onze huidige talenten de JO7 (4 tegen) vormen, meld hem/haar dan zo snel mogelijk aan. In de 4 tegen 4 competitie spelen de teams van Bentelo in competitieverband tegen teams uit omliggende plaatsen. Een team bestaat uit 5 spelers. We spelen de wedstrijden met 4 spelers (1 wisselspeler) binnen het 16 metergebied van een “normaal” voetbalveld.
De doeltjes zijn 3 meter breed en 1 meter hoog en een wedstrijd duurt 2x 20 minuten. Een aantal van de huidige jongens hebben al wedstrijden gespeeld, anderen hebben alleen nog maar getraind op woensdagavond. U kunt er dus ook voor kiezen dat uw kind het eerste half jaar wel traint, maar nog geen wedstrijden speelt. Omdat we de indeling van deze teams ook graag in “Het Blauwe Boekje” (info boekje V.V. Bentelo) willen vermelden, is het belangrijk dat we zo spoedig mogelijk weten hoeveel jongens en meisjes er bij komen. Wil uw zoon of dochter ook bij de voetbal, meld hem of haar dan zo snel mogelijk (het liefst deze week) aan bij Theo Broekkamp, tel 06-22020930 of via E-mail theo.broekkamp@hetnet.nl
We gaan al een aantal jaren op de wijze van "VOL IS VOL" (5 kinderen per team) te werk m.b.t. het deelnemen aan de competitie. Dit betekent dat de volgorde van aanmelden bepaalt of de kinderen deel kunnen nemen aan de competitie. De overige kinderen kunnen het komende half jaar alleen trainen, of ze moeten ook weer een team van 5 kinderen kunnen vormen.

 

Wegen VV Bentelo en Bert-Jan Heupers scheiden na 2021-2022

06 dec

Wegen VV Bentelo en Bert-Jan Heupers scheiden na 2021-2022

Door Thijs Nijland | Tags Bentelo 1, Senioren

Na 4 jaar komt er na dit seizoen een einde aan de samenwerking…

De Sint heeft de jongste jeugd van onze club ook dit jaar niet in de kou laten staan!

02 dec

De Sint heeft de jongste jeugd van onze club ook dit jaar niet in de kou laten staan!

Door Thijs Nijland

Door de Corona crisis heeft hij ervoor gekozen om dit…

Onze sponsoren