• Door Marco van den Ham
  • Geplaats op dinsdag 21 juni 2022

Aanmelden nieuwe jeugdleden 4 tegen 4 competitie

Jongens & Meisjes uit Bentelo & Wiene & Zeldam vanaf 5 jaar

 

Het duurt nog maar even en dan begint ook voor onze jeugdafdeling het voetbalseizoen 2022 - 2023. Wil uw zoon of dochter volgend seizoen, samen met onze huidige talenten, de JO7 (4 tegen 4) vormen, meld hem/haar dan zo snel mogelijk aan. In de 4 tegen 4 competitie spelen de teams van Bentelo in competitieverband tegen teams uit omliggende plaatsen. Een team bestaat uit 5 spelers. We spelen de wedstrijden met 4 spelers (1 wisselspeler) binnen het 16 metergebied van een “normaal” voetbalveld. De doeltjes zijn 3 meter breed en 1 meter hoog en een wedstrijd duurt 2x 20 minuten. Een aantal van de huidige jongens hebben al wedstrijden gespeeld, anderen hebben alleen nog maar getraind op woensdagavond. U kunt er dus ook voor kiezen dat uw kind het eerste half jaar wel traint, maar nog geen wedstrijden speelt. Omdat we de indeling van deze teams ook graag in “Het Blauwe Boekje” (info boekje V.V. Bentelo) willen vermelden, is het belangrijk dat we zo spoedig mogelijk weten hoeveel jongens en meisjes er bij komen.
Wil uw zoon of dochter ook bij de voetbal, meld hem of haar dan zo snel mogelijk (het liefst deze week) aan bij Theo Broekkamp, tel 06-22020930 of via E-mail
theo.broekkamp@hetnet.nl We gaan al een aantal jaren op de wijze van "VOL IS VOL" (5 kinderen per team) te werk m.b.t. het deelnemen aan de competitie. Dit betekent dat de volgorde van aanmelden bepaalt of de kinderen deel kunnen nemen aan de competitie. De overige kinderen kunnen het komende half jaar alleen trainen, of ze moeten ook weer een team van 5 kinderen kunnen vormen.

SPELER VAN DE WEEK

27 nov

SPELER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Agenda jaarvergadering 2023 vrijdag 1 december a.s.

24 nov

Agenda jaarvergadering 2023 vrijdag 1 december a.s.

Door Thijs Nijland | Tags Jeugd, Senioren

Beste leden, Zoals al eerder aangekondigd is de…

Onze sponsoren